S-market Söderkulla uudistetaan – vastuullisia ratkaisuja ja naapuruston tarpeita kuunnellen


Uudistamme kevään aikana S-market Söderkullan myymälää. Remontti alkaa 1. maaliskuuta ja valmistuu suunnitelmien mukaan toukokuun aikana. Myymälään tuodaan mm. uudet energiatehokkaat kylmäkalusteet, myymälämiljöö kokee muodonmuutoksen ja kaikki hyllyt uusitaan. Uudistuksella halutaan tehdä kaupan tiloista asiakkaita paremmin palvelevat. Uudistuksella tavoitellaan myös ympäristöhyötyjä. Myymälä palvelee asiakkaitaan koko remontin ajan, ja pahoittelee siitä mahdollisesti johtuvaa häiriötä.

1.3.2022

Uusi raikas ilme ja parempi valikoima

Uudistuksella S-market Söderkulla saa raikkaan tyylikkään ulkoasun ja monipuolisemman valikoiman. Kaikki hyllyt uusitaan ja tilaratkaisuja selkiytetään. Uudistuksella halutaan tehdä kaupan tiloista asiakkaita paremmin palvelevat. Ruokatori uudistetaan täysin, jotta se voisi remontin jälkeen vastata asiakkaiden toiveisiin vieläkin paremmin valikoiman ja lisäpalveluiden suhteen. Ruokatori on tämän takia suljettuna noin viisi viikkoa.

Remontin myötä S-market Söderkullan valikoima tulee laajentumaan. Uudistetussa myymälässä tulee olemaan tarjolla Itsudemon tuoretta sushia, jota valmistetaan paikan päällä. Kaupan lähes jokaiseen tuoteryhmään on tulossa lisää valinnanvaraa.

– Uudistuksessa tuomme yhä enemmän tarjolle lähituotteita ja uutuuksia. Elämme ajassa ja haluamme tehdä asioinnin asiakkaillemme vieläkin helpommaksi ja tuoda uudenlaisia palveluita tarjolle, kertoo S-market Söderkullan myymäläpäällikkö Outi Laitinen.

Tavoitteena energiatehokkuus

Myymälän uudistaminen aloitetaan viikolla yhdeksän. Raikkaan tyylikkään ulkoasun ja monipuolisempien valikoimien lisäksi S-market Söderkullan uudistuksella tavoitellaan ympäristöhyötyjä. Myymäläkalusteita uusitaan, kylmälaitteet vaihdetaan energiatehokkaiksi hiilidioksidilaitteiksi ja ne varustetaan ovilla. Jatkossa kylmälaitteiston tuottama hukkalämpö kerätään talteen ja käytetään myymälän lämmittämiseen. Myymälään asennetaan myös maalämpö. Koko S-ryhmän tavoitteena on olla hiilinegatiivinen vuonna 2025. Myös Varuboden-Osla on sitoutunut parantamaan liiketoimintansa ympäristövaikutuksia ja tukemaan ekologisesti vastuullista toimintaa. Nyt Varuboden-Oslalla on vuorossa Söderkullan S-marketin päivittäminen vastuullisemmaksi yksiköksi.

– Uudet kylmälaitteetkin edustavat luonnollisesti viimeisintä teknologiaa ja käyttöergonomiaa. Ne toimittaa meille porvoolainen Viessmann Kylmäjärjestelmät, Outi Laitinen sanoo.

S-market Söderkullan asiakkaille tulee uudistuksen myötä myös lisää palveluita, kun myymälän parkkipaikalle rakennetaan sähköautojen latausasema. Työt ovat jo parkkipaikalla käynnissä ja latauspisteet valmistunevat maaliskuun puolivälissä. Asemalla on mahdollista ladata peräti kahdeksaa autoa kerralla, koska latausasemalta löytyy neljä ns. peruslatauspistettä ja neljä teholatauspistettä.

S-market Söderkulla tulee olemaan auki uudistustöiden ajan, mutta valikoimat voivat ajoittain olla suppeammat kuin tavallisesti. S-kaupat palvelevat myös remontin ajan ja asiakkaat voivat tilata ostoksensa tutusta verkko-osoitteesta ja noutaa S-market Söderkullasta.

S-market Söderkullan uudistustyöt alkavat 1. maaliskuuta ja valmistuvat viimeistään toukokuun aikana. Henkilökunta pahoittelee remontista mahdollisesti aiheutuvaa häiriötä, mutta ovat samalla iloisia, kun myymälää uudistetaan yhä enemmän asiakkaidensa toiveita vastaavaksi.