S-market Pohjois-Kauniaisesta tulee Sale Grani


8.2.2021

Osuuskauppa Varuboden-Osla uudistaa helmi-maaliskuun aikana Pohjois-Kauniaisen, eli Asematien varrella sijaitsevan myymälänsä. Myymälään tuodaan mm. uudet energiatehokkaat kylmäkalusteet, ja myös valaistus vaihdetaan nykyaikaiseen led-valaistukseen. Myymälä suljetaan 20.2. remonttia varten, ja avataan jälleen maaliskuun puolivälissä Sale Granina.

– Uudistuksen yhteydessä muutamme myös myymälän konseptia, tuore myymäläpäällikkö Henni Peltonen kertoo. Itse myymälärakennus on tärkeä osa Kauniaisten kaupunkikuvaa, ja perinteiseen julkisivuun ei tule muutoksia, mutta sisäpuolelle tuomme nykyaikaisen pienmyymälän, jossa korostuu nopea ja helppo asiointi. Tämä korostuu myös valikoimassa, ja tulemme laajentamaan paistopistettä ja tuomaan enemmän take away-tyyppistä ruokaa valikoimaan.

Myymälän remontin yhteydessä tehdään myös asiakaskysely, tai tarkemmin sanottuna kaksi. Alueen asiakasomistajille on jo lähetetty linkki kyselyyn sähköpostitse, ja sen lisäksi kaikille avoin kysely löytyy osoitteesta http://sryhma.fi/OgS850DpZZ

– Meille asiakkaiden mielipide on ensiarvoisen tärkeä. Toivomme, että saamme runsaasti vastauksia, jotta voimme tulevaisuudessa entistä paremmin vastata asiakkaidemme toiveisiin, Henni Peltonen sanoo.

Pohjois-Kauniaisten myymälä on suljettu 20.2.-18.3.2021. Seuraa remontin etenemistä myymälän omalla Facebook-sivulla.