S-Garden Porvoo mukana luomassa joulumieltä vanhuksille joulukukkakampanjan myötä


11.12.2020

Porvoossa voi lahjoittaa joulumieltä ikäihmisille osallistumalla joulukukkakampanjaan 21.11.–13.12.2020. Kukat toimitetaan ikäihmisille ennen joulua. Kampanja järjestetään jo neljännen kerran yhteistyössä alueen kukkakauppiaiden kanssa. S-Garden on jälleen mukana viemässä iloa joulunaikaan lukuisille ikäihmisille Porvoon alueella.

Joulukukkakampanja järjestetään Porvoon kaupungin sosiaali- ja terveystoimen toimesta jo neljännen kerran. Aiempina vuosina on noin 500 ikäihmistä ilahdutettu kukkasin joulunalusviikolla. Kukkia viedään ensisijaisesti yksin asuville ikäihmisille, mutta myös esimerkiksi hoivakotien yhteisiin tiloihin viedään jouluisia kukkia ilahduttamaan kaikkia asukkaita ja henkilökuntaa. S-Garden on mukana kampanjassa edellisten vuosien tapaan. Jos haluat kampanjan myötä ilahduttaa jotakuta joulukukalla voit S-Gardenissa asioidessasi valita haluamasi kukan ja kampanjaan ilmoitetun ikäihmisen. Kukan voit valita oman makusi mukaan, ja S-Gardenin asiantunteva henkilökunta auttaa myös mielellään sopivan kukan valitsemisessa. Kukan lahjoittajat ja vastaanottajat pysyvät toisilleen tuntemattomina, ainoastaan saajien etunimet ovat kirjoitettu valmiiksi kortteihin.

– Suosituimmat kukat, joita edellisvuosina olemme käärineet paperiin joulukukkakampanjaa varten ovat amaryllikset ja pienet jouluasetelmat. Olemme iloisia, kun taas tänä vuonna voimme osaltamme olla mukana viemässä iloa kukkien myötä tässä haastavassa korona-ajassa, jolloin varsinkin monet ikäihmiset eivät voi tavata läheisiään kuten tavallisesti, sanoo S-Gardenin myymäläpäällikkö Marlena Grönqvist.

S-Gardenin kautta on aikaisempina vuosina ostettu noin 100 kukkaa joulukukkakampanjan aikana. Joulukukkaostokset voi hoitaa S-Gardenissa turvallisin mielin, kun noudattaa ohjeita esimerkiksi hyvästä käsihygieniasta ja turvaväleistä. Käsidesipisteitä on sijoitettu myymälään ja julisteet ja lattiatarrat muistuttavat asiakkaita noudattamaan turvavälejä. Henkilökunnan vakiovarusteisiin kuulu korona-aikana myös visiirit ja maskit ja asiakkaitakin kehotetaan käyttämään kasvomaskia.

S-Gardenin valikoimasta löydät joulun perinteiset kukat ja floristien sitomat kimput ja asetelmat koristamaan kotiasi jouluksi. Kukkaostosten lomassa löydät myymälästä myös laajan valikoiman kattaustarvikkeita ja kynttilöitä sekä kaikkea talvipuutarhaan.