Roosa nauha -keräys alkaa – Osuuskauppamme jälleen mukana tärkeän asian puolesta


Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräys käynnistyy 22.9.2022. Osuuskauppamme on jälleen mukana tärkeän asian puolesta ja keräämässä varoja kotimaiseen syöpätutkimukseen myymällä Roosa nauhoja ja muita kampanjatuotteita kaikissa ruokakaupoissamme, ABC-liikenneasemillamme sekä Sokoksessa. Nauhamyynti on kasvanut vuosi vuodelta ja viime vuonna myynnistä kertyi syöpätutkimuksen hyväksi ennätykselliset 4,9 miljoonaa euroa.

22.9.2022

Roosa nauhalla tukea kotimaiselle syöpätutkimukselle

Osuuskauppamme on mukana Roosa nauha -kampanjassa ja kotimaista syöpätutkimusta voi tukea ostamalla marketkaupan yksiköistämme, ABC-liikenneasemilta ja Sokoksesta 5 euron arvoisen Roosa nauhan 22.9.–30.10.2022 välisenä aikana. Kampanjan aikana myynnissä on myös muita Roosa nauha -tuotteita, joiden myyntihinnasta osa menee syöpätutkimuksen hyväksi. Roosa nauha -valikoima on rakennettu arjen perustuotteista, joita asiakkaamme ostavat paljon muutenkin.

Keräyksen tuotoilla tuetaan kaikkien syöpien tutkimusta Suomessa. Syöpäsäätiön tukemana suomalaiset syöpätutkijat ovat tehneet merkittäviä tutkimuslöytöjä, jotka ovat johtaneet uusiin hoitoihin. Tutkimusta on tärkeää tehdä Suomessa, sillä tutkimusryhmien tuottamaa tietoa voidaan nopeasti soveltaa potilaiden hoitoon sairaaloissa. Tutkimuksen eteenpäin vieminen Suomessa on tärkeää myös siksi, että suomalaisilla on oma geeniperimänsä. Varoilla tuetaan myös sairastuneille ja heidän läheisilleen tarjottavaa maksutonta neuvontapalvelua.

Viidellä eurolla olet mukana auttamassa

Helpoiten Roosa nauha -keräystä voi tukea ostamalla nauhan, joka maksaa 5 euroa. Summa tilitetään kokonaisuudessaan Syöpäsäätiölle. Nauhoja myyvät osuuskaupassamme kaikki S-marketit, Salet, ABC-liikennemyymälät sekä Sokos. Osallistua voi myös perustamalla oman keräyspotin, tekemällä kertalahjoituksen tai ostamalla Roosa nauha -yhteistyökumppaneiden tuotteita.

Tänä vuonna nauhan on suunnitellut Maria Veitola ja keräyksen teema on huonoennusteiset syövät. Viime vuonna suunnittelusta vastasi Eva Wahlström ja sitä edellisenä Juha Tapio.

Tänään torstaina 22.9. alkava Roosa nauha -keräys on käynnissä aina lokakuun 30. päivään asti. Keräyksen järjestäjä on Syöpäsäätiö.

 

Roosa nauha -kampanjasta lyhyesti

Kampanja alkaa 22.9. ja on käynnissä lokakuun loppuun.

Roosa nauha maksaa 5 euroa

Vuoden 2022 Roosa nauhan on suunnitellut Maria Veitola.

Syöpätutkimusta voi tukea myös ostamalla myynnissä olevia Roosa nauha -kampanjatuotteita

Lahjoituksen keräykseen voi tehdä:

  • verkossa osoitteessa (roosa nauha webbsidan)
  • lahjoitustilille
  • MobilePaylla: lahjoita haluamasi summa numeroon 55714

 

Lue lisää Roosa nauha -keräyksestä ja Maria Veitolan suunnittelemasta tämän vuoden Roosa nauhasta:  Roosa nauha 2022 – Tutustu keräykseen! (syopasaatio.fi)