Pala Italiaa Taidetehtaan kauppakujalle, kun osuuskauppamme avaa kahvila-viinibaari Bacaro Doppion 2. joulukuuta


Bacaro Doppio, Italian rennoista pikku kahviloista vaikutteita saanut uusi kahvila-viinibaari, avataan entisen kahvila Coffee Housen tiloihin Porvoon Taidetehtaalle. Vastapaahdettua kahvia, laadukasta viiniä ja italialaistyylisiä herkkuja pääsee nauttimaan ihanaan venetsialaiseen tunnelmaan 2. joulukuuta alkaen, kun kahvila-viinibaari avaa ovensa kuukauden kestäneen remontin jälkeen. Bacaro Doppio palvelee laajennetuin aukioloin tutulla aurinkoisella henkilökunnalla.

24.11.2022

Olohuonemainen paikka seurustelulle

Osuuskauppamme Taidetehtaalla vuodesta 2012 palvellut kahvila Coffee House sulki ovensa lokakuun lopussa remontin takia. Nyt reilun kuukauden kestäneen remontin jälkeen osuuskauppa voi tyytyväisenä avata ovet Porvoon uusimpaan tulokkaaseen, Bacaro Doppioon.

Kahvila tarjoaa olohuonemaisen paikan seurustelulle ja inspiraationlähteenä ovat toimineet venetsialaiset koko kansan olohuoneet, bacari-baarit. Sisutuksessa on käytetty paljon vaaleaa kaakelia, raikasta turkoosia ja pehmeää roosaa kauniita yksityiskohtia unohtamatta. Sisustus kutsuu viettämään paikan päällä pidemmänkin tovin. Ajatuksena on, että täällä on mukava viettää iltapäivän luppohetkiä, tavata ystäviä päivän päätteeksi tai istahtaa hetkeksi ostostensa lomassa. Aukioloja on remontin myötä laajennettu, jotta kahvila-viinibaari voisi paremmin palvella myös Taidetehtaan lukuisista kulttuurielämyksistä nauttivia. Bacaro Doppiossa voi esimerkiksi piipahtaa lasillisella kuohuvaa ennen teatteriesitystä tai käydä perheen voimin maistelemassa ihania artesaanijäätelöitä ennen elokuvaesitystä. Täältä löytyy aivan varmasti jotain jokaisen makuun.

– Coffee House oli mukana Taidetehtaan palvelukokonaisuudessa aivan alkuajoista lähtien. Vuosien varrella meillä on käynyt lukuisia asiakkaita, ja meillä on oma vankka kanta-asiakaskuntamme. Nyt tuntui kuitenkin hyvältä ajankohdalta uudistaa kahvilaamme. Kuukauden mittainen remontti on ollut todellinen rutistus, ja koko projekti on pitänyt sisällään paljon asioita, kaakeleiden värin päättämisestä uusien tuotteiden valitsemiseen. Olemme myös tutustuneet uusien tuotteiden ja kahvien valmistuksen saloihin. Nyt olen todella iloinen ja tyytyväinen, että voimme avata uudistetun Bacaro Doppiomme. Toivon, että voimme ylläpitää tätä kodikasta ilmapiiriä myös jatkossa ja että asiakkaat kokevat uudistuksen mieleiseksi, toimipaikkapäällikkö Maria Lönnqvist sanoo.

Italialaisia herkkuja ja viinejä

Taidetehtaalla sijaitsevan kahvilan uutuutena on Loviisassa käsintehty gelato, josta on valittavana ihana makuvalikoima. Artesaanijäätelön lisäksi ajatuksella sisutettu kahvila tarjoilee nautiskelijoille italialaisvivahteisia kahvilatuotteita erikoiskahveista makeisiin ja suolaisiin purtaviin.  Espressojen ja erikoiskahvien raaka-aine jauhetaan paikan päällä, suolaiseen nälkään voi nautiskella herkullisia pariloituja leipiä, kuten focaccioita ja panineja. Makeina herkkuina tarjoillaan italialaistyylisiä leivonnaisia ja artesaanijäätelöä.

Bacaro Doppio on kahvilan ja viinibaarin yhdistelmä, ja täällä voi nauttia herkullisesta antipastolautasesta punaviinilasillisen kanssa. Tai miltä kuulostaisi ihanan makeat petit fours -leivokset kuohuvan kera. Viinilista on elää vuodenaikojen mukaan. Kaikkea tätä ja paljon muita italialaisvaikutteisia suolaisia ja makeita herkkuja on tarjolla 2. joulukuuta avattavassa Porvoon uusimmassa kahvila-viinibaari tulokkaassa, Bacaro Doppiossa.

 

Lisätietoja: Toimialajohtaja Laura Koistinen, puh. 010 765 9304