Pääsiäisen herkut osuuskaupastamme


Pääsiäisen myötä olemme taas askeleen lähempänä kesää. Lisääntyvä valon määrä piristää kummasti, ja nyt onkin hyvä syy juhlistaa kevään tuloa. Varuboden-Oslan toimipaikoista löydät kaikki tarvikkeet kauniiseen kattaukseen, raaka-aineet maistuviin pääsäisherkkuihin ja myös valmiit vaihtoehdot S-markettien Ruokatoreilta. Kaunis kimppu S-Gardenin ammattitaitoisten floristien tekemänä viimeistelee kattauksen. Löydät keväisiä kukkia myös kaikista ruokakaupoistamme, ja esimerkiksi narsisseja voi jo ilmojen lämmetessä laittaa ulos.

3.4.2023

Pääsiäisen ostokset sujuvasti

Pääsiäistä onkin jo odotettu; vapaapäiviä, pääsiäisherkkuja ja koristeluja. Osuuskaupastamme saat kaiken kevään värikkääseen pyhään. Pääsiäisviikon odotetaan jälleen olevan vilkas ja perinteisesti se onkin ollut yksi vuoden vilkkaimmista juhlapyhistä ruokakaupoissamme. Ostokset kannattaa mahdollisuuksien mukaan tehdä jo ennen vilkasta kiirastorstaita kauppojen hiljaisempina aukioloaikoina. Osuuskauppamme ruokakaupat ovat pääsiäisenä laajasti auki. Pitkäperjantaina ja toisena pääsiäispäivänä monet myymälät pitävät ovensa auki pyhäaukioloilla ja tämä mahdollistaa asiakasvirran tasaamisen ruuhkien välttämiseksi. Oman pääsiäiskaupan tarkat aukioloajat kannattaa tarkistaa ennakkoon täältä.

Ruoat saa kätevästi tilattua myös ruoan verkkokaupasta. Osuuskaupassamme on nostettu ruoan verkkokauppojen kapasiteettia pyhien alla. Tilaukset voi tehdä kätevästi verkossa, milloin itselle sopii parhaiten. Tilaukset tehdään S-kaupat.fi-sivuston kautta, josta tuotteet on helppo poimia ostoskoriin ja noutaa noutolokerikoista. Osuuskauppamme alueella noutopisteitä on S-market Loviisassa, Porvoon Näsissä, Söderkullassa, Tammisaaressa ja Karjalla, Prisma Kirkkonummella sekä Sale Granissa.

Pääsiäisen herkut

Graavattua lohta, täytettyjä kananmunanpuolikkaita, kevään ensimmäistä parsaa, lammasta, raikkaita salaatteja, pashaa, mämmiä, unohtamatta kaikkia pääsiäismakeisia… Pääsiäispöydän tarjoiluun löydät vinkkejä myös Yhteishyvän lukuisista resepteistä. Osuuskauppamme S-marketeista, Sale-kaupoista, Prismasta sekä ABC-asemien marketeista löydät laajan valikoiman ruokia ja raaka-aineita pääsiäisen herkutteluun. Jos haluat vaivattoman pääsiäisen niin voit vaikka hankkia kaikki pääsiäisruoat myös valmiina Ruokatoreiltamme. Osuuskaupallamme on yhdeksän Ruokatoria S-markettiemme yhteydessä. Itäisen Uudenmaan S-marketeista Loviisassa, Porvoon Näsissä, Sipoon Nikkilässä ja Söderkullassa on Ruokatorit ja Länsi-Uudenmaan myymälöistä Kauniaisista, Tammisaaresta, Karjaalta ja Inkoosta löytyvät Ruokatorit. Myös Kirkkonummen Prismassa ja Ahvenanmaalla Jomalassa asiakkaita palvelee Ruokatori. Ruokatorien myyjät auttavat mielellään ja heiltä kannattaakin kysyä vinkkejä ja reseptejä. 

 Kaikki kauniiseen kattaukseen

Nyt viimeistään talvi saa kyytiä sisustuksessa ja kattauksissa. Keltainen ja vaaleanvihreä ovat perinteisiä pääsiäisen värejä. Osuuskauppamme ruokakaupoissa on suuri valikoima lautasliinoja, kynttilöitä ja pääsiäiskoristeita, joilla loihdit hetkessä keväisen tunnelman kotiisi. Porvoon Sokoksella on sisustusosasto täynnä kaikkea ihanaa kevätkotiin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa erilaisten väri- ja materiaaliyhdistelmien kanssa, ja heiltä saat kattavasti tietoa tämän kevään trendiväreistä niin sisustustekstiileissä kuin astioissa.

Pääsiäinen on kukkien aikaa

Kukat ovat varma kevään merkki ja kuuluvat olennaisesti pääsiäiseen. Myös hiirenkorvilla olevat oksat maljakossa, pajunkissat ja pääsiäisruoho tuovat mukanaan lupauksen kesästä. Pääsiäisen myydyin kukka on narsissi, jota käytetään niin ruukkukasvina kuin leikkokukkana. S-Gardenin taitavat floristit sitovat pääsiäispöytääsi toiveittesi mukaisen kimpun tai asetelman. Kukkiin voi yhdistellä erilaisia oksia ja kattauksen väriset höyhenet ovat myös hauska lisä kimppuun. S-Gardenissa on paljon erilaisia pääsiäisistutuksia ja leikkokukkia. Osuuskaupan ruokakaupoista löydät myös melko laajan valikoiman perinteisiä pääsiäiskukkia kuten narsisseja, tulppaaneja ja helmihyasintteja. Kauppojen valikoimat vaihtelevat hieman.

Mukavaa pääsiäistä toivottaa koko osuuskauppamme väki!