Osuuskauppamme ruoan verkkokauppa yhtenäistyy joulukuun alussa – S-market Näsi ja Prisma Kirkkonummi liittyvät myös S-kaupat-palvelun


24.11.2021

Ruoan verkkokaupan kysyntä on vahvassa kasvussa. Olemme osuuskaupassamme tänä vuonna laajentaneet ruoan verkkokaupan verkostoa. Uusia myymälöitä on tämän vuoden aikana verkostoon lisätty kaksi, Sipoon Söderkullaan rakennettiin yksi keväällä, ja uudistettuun S-market Tammisaareen avautui asiakkaille mahdollisuus tilata ostoksensa verkon kautta lokakuun lopulla. Loviisan S-marketin yhteyteen rakennetaan noutopistettä ruoan verkkokaupalle paraikaa. Loviisan noutopiste valmistuu vielä tämän vuoden lopussa. Myös S-market Karjaan parkkihalliin tulee noutolokerikot joulukuun alussa, ja asiakkaat voivat tilata ostoksensa noudettavaksi Karjaalta kahtena päivänä viikossa. Tuotteet kerätään Tammisaaren S-marketissa. Kauniaisissa sijaitsevassa Sale Granissakin on noutopiste, johon asiakkaat voivat tilata ostoksiaan. Nämä tuotteet kerätään vuorostaan Kirkkonummen Prismassa. (Kysynnän lisääntyessä on suunnitteilla myös muita yksiköitä osuuskauppamme alueella.)

Ruoan verkkokauppaa kehitetään jatkuvasti vastaamaan asiakastarpeita entistäkin paremmin. S-ryhmän uusi verkkokauppa-alusta, S-kaupat, otettiin käyttöön vajaa vuosi sitten, ja alustaa kehitetään koko ajan. Palvelun halutaan vastaamaan ajantasaiseen asiakaskokemukseen. Palvelua on kehitetty ketterästi yhdessä asiakkaiden kanssa lisäten siihen toiminnallisuuksia nopeasti palautteen pohjalta. Koska verkkokauppa on vielä kehitysvaiheessa, se toimii toistaiseksi vain yhdellä kielellä, suomeksi. Tarkoitus on, että verkkokauppa alkaa toimia myös ruotsiksi ensi vuoden aikana. Tämän vuoden puolella avatuissa yksiköissä verkon kautta tehtävät ruokaostokset tilataan osoitteessa s-kaupat.fi. S-market Näsissä ja Prisma Kirkkonummella on ollut käytössä Foodie.fi-palvelu, mutta nyt joulukuun alussa nämäkin yksiköt siirtyvät S-kaupat-palveluun. Näin koko toimialueemme ruoan verkkokauppa-palvelu yhtenäistyy.

Ruoan verkkokaupassa ruokaostokset voi tehdä verkossa ja noutaa valittuna ajankohtana noutopisteeltä.

Ruoan verkkokauppa toimii osoitteessa s-kaupat.fi