Osuuskauppamme lahjoittaa 10 000 euroa sotiemme veteraanien hyväksi


Tänään 27. huhtikuuta vietetään kansallista veteraanipäivää. Veteraanipäivää on juhlittu vuodesta 1987, ja sillä kunnioitetaan maamme itsenäisyyttä sodassa puolustaneita. Osuuskauppamme hallintoneuvosto lahjoittaa käyttörahastostaan 10 000 euroa alueemme sotaveteraanien hyväksi.

27.4.2023

Osuuskauppamme haluaa omalla toimialueellaan olla mukana tukemassa erilaisia järjestöjä ja projekteja ja näin tuoda liiketoiminnastaan syntyvää hyvää myös toimialueen asukkaiden hyväksi. Varuboden-Oslan hallintoneuvoston käyttörahastoon siirretään osuuskaupan sääntöjen mukaan vuosittain 100 00 euroa, ja käyttörahaston varoja käytetään oma alueen hyväksi hallintoneuvoston päätöksen mukaan.  Tuki pyritään kohdentamaan laajasti erilaisille järjestöille ja tahoille koko osuuskauppamme toimialueella.

Veteraaneja oli maassamme vuoden 2023 alussa lähes 3000 ja heidän keski-ikänsä on jo yli 97 vuotta. Hallintoneuvostomme lahjoittaa nyt 10 000 euroa alueemme sotaveteraaneille. Tällä summalla yhdistykset voivat esimerkiksi hankkia erilaisia palveluseteleitä jäsenilleen. Palvelusetelit helpottavat arkea, kun arjen askareihin kuten siivoukseen tai kaupassa käyntiin saa apuja.

Paikallisena osuuskauppana haluamme varsinkin olla mukana tukemassa alueemme apua tarvitsevia. Yhdessä voimmekin auttaa enemmän.

Hyvää kansallista veteraanipäivää.