Osuuskauppamme juhlisti työmerkkipäiviään viettäviä työntekijöitään


Osuuskauppamme palkitsee työntekijöitään pidemmistä yhtäjaksoisista työurista kymmenestä palvelusvuodesta alkaen. Huhtikuun 18. päivänä juhlittiin VBO:n konttorilla Vantaalla jopa 33 työntekijän työmerkkipäivää. Paikalla heistä oli 13. Työntekijöitä muistetaan pitkistä palvelussuhteista rahallisella lahjalla tai palkallisella vapaalla.

19.4.2023

Palkittuja huikeat 33 kappaletta

Varuboden-Oslan konttorilla Vantaalla juhlittiin 18. huhtikuuta 33 työntekijän työmerkkipäivää. Paikalla heistä oli 13 kappaletta. Heistä yksi S-market Inkoossa myyjänä työskentelevä henkilö on tehnyt osuuskaupassamme huikean 40-vuoden työuran. Pari tänään palkittua on viihtynyt osuuskauppamme palveluksessa jopa 30 vuotta ja kuusi työntekijää on työskennellyt 20 vuotta. Kymmenen vuotta Varuboden-Oslassa työskennelleitä on jopa 24 kappaletta.

Osuuskauppamme aloittaa huhtikuisen palkitsemistilaisuuden myötä uuden tradition, jonka tarkoituksena on vuosittain juhlistaa kaikkia vuoden aikana aiemmin työmerkkipäiväänsä viettäneitä yhteisellä juhlalla toimipaikoissa järjestettävien henkilökohtaisten juhlallisuuksien lisäksi. Juhlapuheen tilaisuudessa piti toimitusjohtaja Mathias Kivikoski ja palkituille jaettiin ansiomerkit ja nautittiin lounasta. Mathias korosti juhlapuheessaan sitä, miten paljon tietoa, kokemusta ja asiakaskohtaamisia pitkän uran tehneillä oikein on ja kuinka merkittävä voimavara he ovat osuuskaupalle. Tämä vaatii rutkasti pitkäjänteisyyttä, sitoutuneisuutta ja sinnikkyyttä, jota kaikilla palkituilla löytyy niin omissa työtehtävissä kuin päivittäisissä asiakaskohtaamisissa.

Viihtyisä työpaikka, mielekkäät työtehtävät ja mukavat työkaverit – pitkän työuran salaisuus

Keskimäärin työntekijä on ollut osuuskaupassamme tällä hetkellä töissä 7,3 vuotta eli meillä on paljon pitkiä työsuhteita.

– Meillä pisin yhdenjaksoinen työsuhde on kestänyt 53 vuotta, mikä on aivan huikeaa. Työurien pituudet kertovat hyvin viihtyisästä työpaikasta, mielekkäistä työtehtävistä ja mukavista työkavereista. Jokaisen yksittäisen työntekijän työpanos on todella tärkeä koko osuuskauppamme kannalta, henkilöstöjohtaja Paula Pajunen sanoo.

Onnea kaikille palkituille!