Osuuskauppa Varuboden-Oslassa ruoan verkkokaupan suosio on tasaisesti kasvanut. Nyt myös alkoholituotteita voi tilata Porvoon S-market Näsin ruoan verkkokaupasta


19.10.2020

Ruoan ostaminen verkkokaupasta on tasaiseen tahtiin lisääntynyt. Palvelulle oli todella paljon kysyntää keväällä koronanepidemian puhjetessa. S-market Näsin kaivattu ruoan verkkokauppa avattiin kesäkuun alussa ja asiakkaat ovat löytäneet palvelun hyvin. Viikolla 43 verkkokaupan tuotevalikoima täydentyy alkoholijuomilla. Tuotteita voi tilata foodie.fi-sovelluksen kautta ja noutaa S-market Näsin noutopisteestä kello 9 ja 21 välillä. Kotiinkuljetuksen yhteydessä ei näitä tuotteita voi tilata.

– Ruoan verkkokauppamme avattiin kesäkuussa ja ostosten määrä on koko ajan tasaisesti kasvanut. Asiakkaat tilaavat noin 50 prosenttia enemmän ostoksiansa meidän verkkokaupastamme nyt kun verrataan kesäkuun aloitukseen. Tällä hetkellä tilauksia tehdään viikoittain reilut kolmesataa. Kiireisimmät tilauspäivät verkkokaupassamme ovat perjantait ja maanantait. Verkkokaupan tuotevalikoima on laaja ja 16. lokakuuta alkaen alkoholijuomat kuuluvat myös valikoimiin. Valikoimamuutokseen liittyen asiakkaiden tulee huomioida muutamia seikkoja tehdessään tilausta, joka sisältää alkoholituotteita. Tuotteita ei voi sisällyttää kotiinkuljetusta vaativiin tilauksiin, ainoastaan noutaa S-market Näsin noutolokeroista. Ostosten noutajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt ja kaikkien henkilöllisyys tarkistetaan. Alkoholituotteiden noutaminen lokeroista on mahdollista ainoastaan kello 9.00 ja 21.00 välisenä aikana, sanoo marketpäällikkö Jan Jansson.

Foodie.fi-sovellus on koko S-ryhmän yhteinen verkkokauppapohja, josta tuotteet on helppo poimia ostoskoriin ja noutaa lähimmästä kaupasta, josta löytyy noutopiste, tai tilata ovelle kotiinkuljetuksella. Tuotevalikoimamuutoksen yhteydessä on hyvä noudattaa seuraava ohjeistusta, jotta tilauksen tekeminen ja noutaminen sujuu jouhevasti:

  1. Tee tilaus osoitteessa foodie.fi/porvoo.
  2. Huomioi, että mikäli tilaat alkoholituotteita, voi niitä noutaa ja luovuttaa ainoastaan aikavälillä 09.00–21.00, joten tilaus tulee tehdä sellaiseen aikaikkunaan, joka on tuon aikavälin sisällä.
  3. Kotiinkuljetukseen ei voi tilata alkoholituotteita.
  4. Kun noudat tilauksen, joka sisältää alkoholituotteita, niin sinulta tarkistetaan ikä. Syötä lokerokoodi, kun saavut hakemaan tilaustasi. Odota henkilökuntaa, joka tulee tarkistamaan ikäsi. Saat tämän jälkeen ostoksistasi kuitin ja toimitusvahvistuksen sekä sähköpostiisi että paperisena myyjän antamana. Huomioi siis, että et saa toimitusvahvistusta kuin noutajan ikä on tarkistettu noudon yhteydessä. Myös toinen henkilö kuin tilaaja voi noutaa tilauksen.

Mikäli tilauksen noutaja ei ole yli 18-vuotias, on päihtynyt tai on syytä epäillä välitystä, alkoholituotteita ei luovuteta, vaan ne poistetaan tilauksesta.