Varuboden-Osla on ostanut porvoolaisen Ravintola ONEn liiketoiminnan


Varuboden-Osla on tänään 31.8.2023 ostanut porvoolaisen Ravintola ONEn liiketoiminnan Petter Larsenilta. Ravintolaliiketoiminta siirtyy Varuboden-Oslan hallintaan 1.9. alkaen. Old Town Pub jatkaa kuten ennenkin Petter Larsenin omistuksessa. Ravintola ONE täydentää hienosti Varuboden-Oslan aikaisempaa ravintolatarjontaa Porvoossa.

31.8.2023

Ravintola ONE on uniikki ravintola upealla sijainnilla Porvoon vanhassa kaupungissa Rihkamatorin laidalla. Ravintola sijaitsee vanhassa arvokiinteistössä, joka on toiminut mm. Itä-Uudenmaan Osuuspankin pääkonttorina.

– Porvoo on tunnettu monipuolisista ravintoloistaan, ja olemme iloisia, että saamme nyt mahdollisuuden palvella ravintola-asiakkaita myös Porvoon vanhassa kaupungissa, Varuboden-Oslan toimialajohtaja Laura Koistinen sanoo. Ravintola ONE täydentää loistavalla tavalla ravintolatarjontaamme Porvoossa, ja sen myötä pystymme tarjoamaan jokaiselle jotakin.

Ravintola ONEn ravintolapäällikkönä aloittaa 1.9. alkaen Maria Lönnqvist, joka on toiminut Varuboden-Oslassa Porvoon Rosson ja kahvila-viinibaari Bacaro Doppion ravintolapäällikkönä vuodesta 2020 lähtien. Maria on viihtynyt VBO:lla pidempäänkin, ensin aikoinaan Porvoon Amarillossa ja nyt uudelleen ryhmän ulkopuolella vietettyjen vuosien jälkeen ravintolapäällikkönä Rossossa ja Bacaro Doppiossa.

– On hienoa, että Varuboden-Oslalla on mahdollista saada uusia haasteita ja uusia vastuita. Rosson ravintolapäällikkönä pääsin tutustumaan suomalaisten jo vuosikymmenten rakastamaan Rosso-ketjuun ja viime vuoden lopussa avasimme Taidetehtaalle uudistetun kahvila-viinibaarin BacaroDoppion. Nyt seuraavaksi pääsen mukaan uniikkiin ravintola ONEen, iloitsee Maria Lönnqvist.

Ravintola ONEn ammattitaitoinen henkilökunta siirtyy VBO:n palvelukseen nk. vanhoina työntekijöinä. Ravintola on aluksi vajaat pari viikkoa kiinni, jonka aikana mm. järjestelmät päivitetään. Sen jälkeen ravintola toimii syksyn ajan nykyisellä konseptillaan, mutta vuodenvaihteen jälkeen alkaa ravintolatilojen remontointi.

– Uutta konseptia emme vielä tarkemmin paljasta, mutta sen on tarkoitus palvella niin lounas-, lounge– kuin illallisasiakkaitakin. Luvassa on jotain erityistä, koska paikkakin on varsin uniikki, toimialajohtaja Laura Koistinen kuvailee tulevaisuuden suunnitelmia. Kesäisin ONEn terassi puhkeaa täyteen kukkaansa. Sisäpihan terassista tulee rento ja hauska illanviettopaikka, jossa toivomme asiakkaiden viihtyvän pitkälle iltaan.

Lisätietoja:

Laura Koistinen, toimialajohtaja, puh. 010 765 9304