Metsässä kulkeminen virkistää mieltä ja kehoa – Prisma Kirkkonummen uudesta Outdoorista vaatteet ja varusteet ulkoiluun


Maanantaina 21. maaliskuuta juhlistetaan metsiä. Noin kolmasosa maapallon pinnasta on metsää. Metsät ovat ainutlaatuisia elinympäristöjä eri eläin- kasvilajeille, ja metsämaiseman katselu ja metsäkävelyt vaikuttavat meihin positiivisesti. Maaliskuun lopussa Prisma Kirkkonummella avataan uusi Outdoor-osasto, josta löydät vaatteet ja varusteet ulkoiluun ja retkeilyyn.

21.3.2022

Outdoor-osastolla laaja valikoima tuotteita ulkoiluun ja retkeilyyn

Prisma Kirkkonummella on jo entuudestaan ollut melko laaja valikoima vaatteita ja varusteita niin ulkoiluun kuin retkeilyynkin. Viimeisten viikkojen ajan on Prismassa rakennettu uutta Outdoor-osastoa, joka kokoaa kaikki ulkoiluun liittyvät vaatteet, jalkineet ja varusteet samaan paikkaan. Osastolle tulee myös varsin kattava valikoima kalastustarvikkeita. Osaston puiset kalusteet ja upeat maisemakuvat muodostavat varsin houkuttelevan esillepanon. Tuotteet saadaan upeasti esiin näihin uusiin kalusteisiin.

– Tämän tuoteryhmän myynti on viime vuosien aikana kasvanut melko lailla, ja meilläkin on ollut varsin laajasti ulkoiluun ja retkeilyyn sopivia vaatteita ja varusteita, mutta ne ovat olleet esillä eri osastoilla. Asiakkaiden on ehkä ollut hieman hankala löytää etsimäänsä. Nyt on mukavaa, kun saimme näin upeat kalusteet ja saamme kaikki saman tuoteryhmän tuotteet selkeästi esille samaan paikkaan, myyntipäällikkö Milla Karlenius Prisma Kirkkonummelta sanoo.

Perusvalikoiman lisäksi Outdoor-osastolla tulee olemaan erillisiä esillepanoja kausituotteille sekä uutuuksille. Osastolla on myös paljon tuotteita retkeilyyn ja kalastukseen. Telttoja, makuupusseja, vaellusrinkkoja, retkipannuja muutamia retkeilyyn liittyviä mainitaksemme. Kalastusta harrastavalle Outdoor-osastolta löytyy kalastustarvikkeet kaikenlaiseen kalastukseen, heittouistimet, uistimet, vieheet, haavit, vaa’at ja koukut.

Uusia tuotemerkkejä

Ulkoillessa kannattaa kiinnittää huomiota myös ulkoiluvaatteisiin ja niiden ominaisuuksiin. Mitä enemmän viihtyy ulkoilmassa ja liikkuu ulkona, sitä enemmän kannattaa kiinnittää huomiota ulkoiluvaatteiden laatuun, viimeistelyyn, kestävyyteen ja miksei ulkonäköönkin. Kirkkonummen Prismassa on laaja valikoima eri tuotemerkkejä jo ennestään, mutta Outdoor-osaston myötä tulossa on myös muutamia uutuuksia esimerkiksi retkeilyyn liittyen.

– Pelkästään pukeutumisen tuotteissa ja jalkineissa meillä on nyt noin kolmenkymmenen eri valmistajan tuotteita, eli valinnanvaraa löytyy. Luulen, että jokainen löytää meiltä ne omiin tarpeisiinsa sopivimmat vaatteet tai varusteet, Milla Karlenius jatkaa.

Vastuullisuus osana osuuskauppamme arkea

Elinvoimaiset metsät ovat tärkeitä elinympäristöjä. Meille suomalaisille metsät ovat osa kansallismaisemaamme. Maanantaina 21.3 juhlistamme metsiä ja muistamme, että terveet ja hyvinvoivat metsät tuovat hyvinvointia niin maapallolle kuin meille ihmisillekin. Osuuskauppamme tekee paljon töitä ollakseen yhä vastuullisempi toimija ja tavoitteenamme on olla hiilinegatiivinen jo vuonna 2025. Kaikki käytettävä sähkö on jo nyt uusiutuvaa, pääosin tuuli- ja vesivoimalla tuotettua sähköä. Uusimme toimipaikkojamme hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi ja remonttien yhteydessä olemme asentaneet esimerkiksi ovelliset kylmälaitteet, ja valaistus on jo lähes kokonaan vaihdettu energiapihiin LED-valaistukseen. Täältä voit lukea enemmän vastuullisuustyöstämme.

Hyvää kansainvälistä metsäpäivää!