Laskimme jälleen ruoan hintaa – Noin sadan Xtra-tuotteen hinta on nyt entistäkin edullisempi


Alensimme keväällä lähes 400 Xtra-tuotteen hintoja vastataksemme haastavaan taloustilanteeseen. Tänään noin sadan Xtra-tuotteen hintaa on laskettu entisestään. Alennetut hinnat pidetään voimassa vähintään vuoden loppuun asti.

26.9.2023

Laskemme tiistaina 26.9. noin sadan Xtra-tuotteen hintaa vieläkin edullisemmaksi. Joukossa on suosittuja arjen tuotteita kuten juustoja, rahkoja, jauhoja, hiutaleita, myslejä, säilykkeitä ja hygieniatuotteita. Mukana on myös monia asiakkaiden suosikkeja, muun muassa Xtra-raejuusto, Xtra-vessapaperi ja Xtra-suklaa. Hinnanlasku on jatkoa maaliskuulle, jolloin S-ryhmä laski lähes neljänsadan Xtra-tuotteen hintaa.

Yleinen inflaatio näkyy myös Varuboden-Oslan kaupoissa asiakkaiden ostokäyttäytymisen muuttumisena. Kauppareissut suunnitellaan huolellisemmin ja hintoja vertaillaan tarkasti. Tärkeänä säästökeinona on nähty omien merkkien tuotteiden valitseminen, ja omien merkkien osuus päivittäistavarakaupan myynnistä onkin kasvanut selvästi viimeisen vuoden aikana.

– Osuuskauppamme peruslupaus on tarjota asiakasomistajillemme mahdollisimman edullinen ruokakori. Meille on erittäin tärkeää, että pystymme omalla toiminnallamme helpottamaan asiakkaidemme arkea erilaisin keinoin. Juuri ruokakauppojemme kohdalla olemmekin pystyneet tinkimään katteesta niin, ettei hinnankorotuksia ole tarvinnut viedä täysimääräisinä kuluttajahintoihin, kertoo VBO:n marketkaupan toimialajohtaja Bengt Vinberg.

S-ryhmän oman Xtra-merkin tuotteissa halpa hinta kohtaa hyvän laadun. Tuotteita on myynnissä lähes 400 erilaista. Valikoima vaihtelee ketjuittain ja myymälän koon mukaan.