Laskiaisen ja hiihtoloman eväät lähikaupastasi


Helmikuun lumiset pakkaspäivät kutsuvat ulkoiluun ja yhdessäoloon. Helmikuussa vietetään laskiaista ja osuuskauppamme toimialueen koulut nauttivat ansaitusta hiihtolomasta. Pulkkamäen tai hiihtolenkin jälkeen maistuu lämmittävä keitto, laskiaispullat ja kaakao. Ruokakauppojemme kattavista valikoimista löydät kaikki ainekset keskitalven herkutteluhetkiin, ja hiihtoloman reissaajien palvelevia pysähdyspaikkoja ovat ABC-liikenneasemamme

17.2.2022

Laskiaisen herkut

Helmikuun lisääntyvä valon määrä tuo mukanaan lupauksen lähestyvästä keväästä. Laskiaisena hyvästelläänkin talven pimein aika ja vastaanotetaan kevät. Laskiaista vietetään seitsemän viikkoa ennen pääsiäistä ja tänä vuonna laskiaissunnuntai on 27. helmikuuta ja laskiaistiistai 1. maaliskuuta. Laskiaiseen kuuluu olennaisena osana pulkkailu ja muut talvilajit, ihanat laskiaispullat ja lämmittävä keitto.

Ruokakauppojemme kattavista valikoimista on jokaisen helppo poimia ostoskoriinsa omat keskitalven herkkunsa. Mausteisten keittojen ja patojen ainekset löydät kätevästi lähikaupastasi, ja osuuskauppamme Ruokatorien myyjiltä kannattaa myös kysyä vinkkejä ja reseptejä maukkaisiin hiihtolomakokkailuihin. Osuuskaupallamme on yhdeksän Ruokatoria S-markettiemme yhteydessä. Itäisen Uudenmaan S-marketeista Loviisassa, Porvoon Näsissä, Sipoon Nikkilässä ja Söderkullassa on Ruokatorit ja Länsi-Uudenmaan myymälöistä Kauniaisista, Tammisaaresta, Karjaalta ja Inkoosta löytyvät Ruokatorit. Myös Kirkkonummen Prismassa ja Ahvenanmaalla Jomalassa asiakkaita palvelee Ruokatori.

Nyt kannatta myös kurkata S-mobiiliin ja hyödyntää osuuskauppamme ruokakauppojen edut, jotka sopivat juuri laskiaisen ja hiihtoloman viettoon. Jos sinulla ei vielä ole S-mobiilia, löydät ohjeet täältä ja latauslinkit App Storeen ja Google Play Kauppaan.

Yhdessäoloa ja lomailua

Hiihtolomalla on hyvin aikaa puuhastella ulkosalla perheen ja ystävien kanssa. Prismassa on laaja valikoima pulkkia ja talviurheiluvälineitä. Talviurheilulajeista hiihtäminen on kokenut uuden nousukauden parin viime vuoden aikana. Hieman rauhallisemmasta menosta pitäville ja sisätiloissa viihtyville löytyy meiltä myös paljon lukemista ja erilaisia seurapelejä. Nyt onkin hyvin aikaa sukeltaa uusiin seikkailuihin.

Jos lomaillessa ei jaksa itse seistä keittiössä palvelee osuuskauppamme Rosso Porvoossa nälkäisiä hiihtoloman viettäjiä. Mikä olisikaan ihanampaa kuin nauttia ystävien seurasta hyvän ruoan parissa, joka tarjoillaan valmiina pöytään. Rosson listalta löytyy ihania italialaisia herkkuja ja lasten listalla on pienemmille lomalaisille monia suosikkiannoksia. Porvoossa palvelee myös kahvila Coffee House, jonka ihanat leivonnaiset ja lämpimät juomat saavat uupuneimmankin pulkkailijan takaisin lomatunnelmaan.

Hiihtolomaviikko on perinteisesti tielläliikkujien vilkkainta aikaa. Yhdellä pysähdyksellä saa kätevästi auton tankattua sekä täydennettyä viime hetken ostoksia ABC-asemiemme marketeista. Ja mikä parasta, matkaa voi jatkaa kylläisenä, kun sitä ennen piipahtaa ravintolan puolella. Ravintolan maukkaista annoksista löytää varmasti jokainen mieleisensä.

 

Mukavia ulkoiluhetkiä toivottaa osuuskauppamme väki.