Koronapassi käyttöön Rosso Porvoossa


26.11.2021

Hallitus on päättänyt uusista ravintolarajoituksista 28.11. alkaen. Se tarkoittaa että myös Rosso Porvoossa otetaan käyttöön koronapassi, jotta voimme palvella asiakkaitamme tavallisina aukioloaikoina myös jatkossa. Valmistaudu siis näyttämään koronapassi heti, kun saavut ravintolaamme.
Passi on todistus siitä, että henkilö on joko saanut täyden rokotussarjan vähintään 7 vuorokautta aiemmin tai saanut negatiivisen koronatestituloksen enintään 72 tuntia aiemmin tai on sairastanut koronan enintään 6 kuukautta aiemmin. Alta löydät tarkempaa tietoa koronapassista ja sen käyttöönotosta.
Toimi näin: 
1. Lataa tai tulosta koronapassi Omakanta-palvelusta kanta.fi
Kirjaudu sisään Omakantaan ja lataa pdf-tiedosto kohdasta koronatodistus. Voit ottaa koronapassista myös kuvakaappauksen.
2. Näytä koronapassia ravintolassa
Koronapassia kysytään ravintolan ovella. Järjestyksenvalvoja tai henkilökunta lukee passissa olevan QR-koodin. Lukusovellus ei kerää tai tallenna koronapassin tietoja. Jos lukuohjelman käyttö ei teknisistä syistä onnistu, voimme tarkastaa koronapassin paperitodistuksesta. Taita todistus niin, että siitä näkyy vain todistuksen nimi, henkilön nimi, syntymäaika, QR-koodi ja todistuksen tunniste.
3. Muista pitää mukana myös henkilöllisyystodistus!
Ravintolalla on oikeus tarkistaa myös koronapassin esittäjän henkilöllisyys.