Kätevästi matkan varrella


21.12.2020

Joulu on perinteisesti ollut tielläliikkujien vilkkainta aikaa. Autot on pakattu täyteen jouluruokia ja lahjoja, ja auto on suunnattu sukulaisia ja ystäviä tapaamaan pitkien joulupyhien kunniaksi. Tämä poikkeuksellinen koronavuosi muuttaa varmaan monen joulusuunnitelmia tämän osalta, kun matkustamista ja ihmisten tapaamista fyysisesti pyritään vähentämään. Varuboden-Oslan kaikki ABC-liikennemyymälät palvelevat kuitenkin asiakkaita tänäkin vuonna joulunpyhinä kuten aiempina jouluina. Auton saa tankattua ja samalla pysähdyksellä voi täydentää viime hetken jouluostoksiaan marketista ja nauttia matkaevästä ravintolan puolella.

Osuuskaupallamme on neljä ABC-liikenneasemaa toimialueellamme. Itäisellä Uudellamaalla toimivat Kuninkaantien ja Porvoon Näsin liikenneasemat ja läntisellä Uudellamaalla asiakkaita palvelevat Pickalan ja Karjaan asemat. Joulun pyhinä asemilla on pieniä muutoksia normaaleihin aukioloihin verrattuna. Pääasiassa kaikki asemat Porvoon Näsiä lukuun ottamatta palvelevat laajemmilla aukioloilla. Näsin ABC-asema hiljentyy joulun viettoon ja on suljettu jouluaattona ja joulupäivänä. Tarkemmat asemakohtaiset aukiolot löydät asemien omilta verkko- ja Facebook-sivuilta.

Turvallista asiointia

Asiakkaiden turvallinen asiointi ABC-liikenneasemilla on ensiarvoisen tärkeää. Poikkeusaikana huolehdimme erityisellä huolellisuudella pintojemme ja tilojemme puhtaudesta, vaihdamme ottimia tiuhaan ja varmistamme, että käsien desinfiointipisteitä on tarjolla runsaasti. Henkilökunnan vakiovarusteisiin kuulu korona-aikana myös visiirit ja maskit ja asiakkaitakin kehotetaan käyttämään kasvomaskia.

Viime hetken ostokset ja matkaeväät

Yhdellä pysähdyksellä saa kätevästi auton tankattua sekä täydennettyä viime hetken ostoksia ABC-asemiemme marketeista. Laajasta tuotevalikoimasta löytää suurimman osan joulupöydän herkuista, kattaustarvikkeista ja kynttilöistä. Kuusen alle löytyy asemilta myös viime hetken lahjavaihtoehtoja. Ja mikä parasta matkaa voi jatkaa kylläisenä, kun sitä ennen piipahtaa ravintolan puolella. Ravintolan maukkaista annoksista löytää varmasti jokainen mieleisensä, jos kaipaa hieman vaihtelua jouluruokien jälkeen. ABC-asemilla on myös käytössä palvelu, jossa asiakas voi tilata ja maksaa ruokansa etukäteen ABC-mobiilin kautta. Asiakas voi sitten valita haluaako nauttia annoksensa paikan päällä tai ottaa mukaan. Valitessaan noutovaihtoehdon, asiakas voi odottaa autossaan aseman parkkipaikalla ja henkilökunta tuo tilauksen ulos. Näin ruokien tilaaminen sujuu turvallisesti myös korona-aikana.

Osuuskauppamme kaikki ABC-asemat toivottavat turvallisia kilometrejä tien päällä näin joulun alla ja muistuttavat myös taukojen tärkeydestä.