Karlos Kotkas valittu Varuboden-Oslan marketkaupan toimialajohtajaksi


9.8.2023

Karlos Kotkas on valittu Osuuskauppa Varuboden-Oslan uudeksi toimialajohtajaksi marketkauppaan. Karlos on pitkän linjan S-ryhmäläinen ja aloitti Osuuskauppa HOK-Elannossa vuonna 2003 kenttäkoulutettavana. Uralle mahtuu myös kehityspäällikön ja -johtajan tehtäviä SOK:n henkilöstötoiminnoissa, Jollaksessa, SOK:n strategiapalveluissa sekä ketjuohjauksessa. Varuboden-Oslaan Karlos siirtyy Pirkanmaan osuuskaupasta Prisma-ketjujohtajan tehtävästä.

– Karloksella on monipuolinen kokemus S-ryhmästä, sekä osuuskaupoista että SOK:lta erilaisista tehtävistä, jotka varmasti auttavat häntä menestymään uudessa tehtävässään. Olemme todella innoissamme saadessamme Karloksen mukaan johtoryhmäämme. Toivotan Karloksen lämpimästi tervetulleeksi Varuboden-Oslaan, toimitusjohtaja Mathias Kivikoski sanoo.

– Odotan innolla pääseväni aloittamaan työt VBO:n marketkaupan toimialajohtajan tehtävässä marraskuussa. VBO on tehnyt pitkäjänteistä ja menestyksekästä työtä asiakastyytyväisyyden, henkilöstötyytyväisyyden ja liiketoiminnan tuloksen kehittämisessä, ja on hienoa päästä osaksi osaavaa tiimiä. VBO on aiempien työtehtävieni johdosta osin jo tuttu organisaationa ja myös monet tulevista työkavereista ovat entuudestaan tuttuja. Olen erittäin innostunut antamaan oman osaamiseni ja työpanokseni VBO:n käyttöön. Samalla haluan kiittää jo tässä vaiheessa nykyistä työnantajaani Pirkanmaan osuuskauppaa ja nykyisiä työkavereitani yhteisestä kasvutaipaleesta, Karlos Kotkas toteaa.

Karlos Kotkas aloittaa tehtävässään 1.11. ja nykyinen toimialajohtaja Bengt Vinberg siirtyy eläkkeelle vuodenvaihteessa.