Joulun lahjat Porvoon Sokokselta


7.12.2020

Varuboden-Oslan kaupat virittäytyvät vuoden vilkkaimpaan myyntisesonkiin hyvin poikkeuksellisissa tunnelmissa. Maaliskuusta asti on myös Porvoon Sokoksella pääpaino kaikessa tekemisessä ollut asiakkaiden ja henkilökunnan terveydellä, ja siksi on jouduttu paikoittain tekemään nopeitakin muutoksia kaupan palveluihin ja toimintoihin. Joululahjaostoksia ajatellen Sokoksella on myös esimerkiksi laajennettu aukioloaikoja, jotta asiakasmäärät pysyisivät maltillisimpina.

Joululahjaostokset voi hoitaa Sokoksella turvallisesti, kun noudattaa ohjeita esimerkiksi hyvästä käsihygieniasta ja turvaväleistä. Käsidesipisteitä on sijoitettu tavarataloon ja julisteet ja lattiatarrat muistuttavat asiakkaita noudattamaan turvavälejä. Henkilökunnan vakiovarusteisiin kuulu korona-aikana myös visiirit ja maskit ja asiakkaitakin kehotetaan käyttämään kasvomaskia. Joulumyyntejä ajatellen Sokoksella on myös pidennetty aukioloaikoja, jotta asiakasmäärät saadaan pidettyä maltillisimpina. Aukioloaikoja on iltaisin pidennetty tunnilla 14.-23. joulukuuta välisenä aikana ja jouluaattoa edeltävänä viikonloppuna (19. ja 20.12) jopa kahdella tunnilla.

Kaikki Sokos-tavaratalot ottavat vastaan puhelintilauksia palvellakseen asiakkaitaan turvallisemmin, ja palvelu toimii myös Porvoon Sokoksella. Asiakas voi tilata haluamansa tuotteet lähimmästä myymälästä, ja noutaa ne myymälästä. Ostokset maksetaan noudon yhteydessä. Myös Sokoksen verkkokaupasta tilatut tuotteet voi noutaa Porvoon myymälästä.

Ostokset kannattaa suunnitella hyvin etukäteen ja upeat joululahjaideat löytyvätkin kätevästi esimerkiksi kotisohvalta käsin Sokoksen joulukuvastoa selaillen. Lahjat saa paketoitua kauniisti paikan päällä, mutta jos haluaa minimoida myymälässä vietetyn ajan saa myös ottaa jouluiset lahjapussit ostetuille lahjoille veloituksetta mukaansa ja pakata lahjat itse kotona. Kauppakeskus Lundissa on joulukuun ajan viikonloppuisin myös ilmainen pysäköinti asiakkaille.

Vaikka näyttää siltä, että vietämme joulua normaalista poikkeavin tavoin, on kuitenkin Sokoksen ja muiden osuuskauppamme myymälöiden joulusesonki pyörähtänyt käyntiin ihan normaalisti. Sokoksen kauniit jouluasetelmat ja lahjaideoita notkuvat pöydät luovatkin joulun tunnelmaa tänä vuoden pimeimpänä aikana.