Jokainen lapsi ja nuori on lahjan arvoinen – Osuuskauppa Varuboden-Osla tukee tänäkin vuonna vähävaraisia perheitä joululahjoituksella


Joulu on varsinkin lapsiperheissä odotusta täynnä ja siihen liittyy hyvin vahvasti lahjat. Maailmantilanne ja sen myötä kallistuneet hinnat aiheuttavat monissa perheissä taloudellista huolta, joka myös vaikuttaa joulun viettoon. Osuuskauppamme tukee myös tänä vuonna vähävaraisia perheitä joululahjoituksella.

12.12.2022

Varuboden-Osla lahjoitta tänä vuonna 5000 euroa Joulupuu-keräykseen.

Varuboden-Osla lahjoittaa joulutervehdyksiin käytetyt rahat hyväntekeväisyyteen, ja lahjoitukset toteutetaan myös tänä jouluna. Viime vuosien maailmantilanne on ollut todella poikkeuksellinen ja rankka monille perheille. Inflaatio ja siitä seuranneet hintojen nousut ovat ajaneet monet perheet taloudellisesti ahtaalle. Erityisesti lapsiperheissä tämä aiheuttaa suurta ahdistuneisuutta näin joulun alla. Lahjoituksen kautta osuuskauppa tukee eriarvoisessa asemassa olevia lapsia ja nuoria.

Joulupuu-hyväntekeväsyyskampanja kerää lahjoja lastensuojelun ja erityisen tuen piirissä oleville lapsille, joilla voi olla rajallinen mahdollisuus saada joululahjoja. Tällaisia lapsia on kuntien ja kaupunkien lastensuojelun asiakkaina maanlaajuisesti kymmeniä tuhansia. Lahjat jaetaan perille saajilleen esimerkiksi sosiaalihuollon kautta.