Inkoon S-market remonttiin – asiakaskysely aukeaa tänään


4.12.2020

Inkoon S-marketissa on aloitettu remontti. Näin joulun alla remontti ei vielä näy asiakkaille, mutta vuoden 2021 alussa remontti näkyy myös asiakastiloissa. Remontin yhteydessä myymälään tulee mm. uudet energiatehokkaat kylmäkalusteet, ja myymälän ulkonäkö päivitetään uuden S-market-konseptin mukaiseksi. Myös Ruokatori uusitaan kokonaan.

– Odotamme innolla myymälän uudistusta, marketpäällikkö Johanna Järvinen sanoo. Pahoittelemme jo etukäteen sen aiheuttamaa haittaa asiakkaille, mutta remontin jälkeen pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. Meille asiakkaiden mielipide on ensiarvoisen tärkeä, ja siksi olemmekin päättäneet tehdä asiakaskyselyn näin remontin alla.

Asiakaskyselyjä tehdään kaksi erilaista. Alueen asiakasomistajille on jo lähetetty linkki kyselyyn sähköpostitse, ja sen lisäksi kaikille avoin kysely löytyy osoitteesta http://sryhma.fi/Rj7a50CyYxa. Kysely on auki 19.12. asti.

– Toivomme, että saamme runsaasti vastauksia, jotta voimme tulevaisuudessa entistä paremmin vastata asiakkaidemme toiveisiin, Johanna Järvinen toteaa.