Hurjaa Halloweenia – Varuboden-Oslasta kaikki Halloweenin viettoon vaivattomasti


Syksyn pimentyneet illat ovat taas täällä ja nyt on ihanaa sytyttää kynttilöitä ja uppoutua hyvän kirjan pariin. Nyt on myös mukava pyytää ystäviä syömään ja viettämään iltaa. Lokakuun lopussa vietettävä Halloween on varsinkin mieluinen loppusyksyn juhla lapsiperheissä. Oli syy mikä tahansa mukavalle yhdessäololle, niin osuuskauppamme toimipaikoista löydät kaikki tarvikkeet kauniiseen kattaukseen, raaka-aineet maistuviin herkkuihin ja myös valmiit vaihtoehdot S-markettien Ruokatoreilta. Kaunis kimppu S-Gardenin ammattitaitoisten floristien tekemänä viimeistelee kattauksen. Löydät kukkia syksyn väreissä myös kaikista ruokakaupoistamme. Ravintola Rosso Porvoossa palvelee, jos et itse jaksa valmistaa tarjottavia vaan istuudut mieluummin ystäviesi kanssa valmiiseen pöytään.

29.10.2021

Kaikki Halloweeniin

Halloween on kurpitsasesonkia ja kurpitsasta valmistuukin maukkaita keittoja ja piiraita. Vinkkejä löydät myös Yhteishyvän lukuisista resepteistä. Syksyllä säiden viiletessä maistuvat mausteiset kauan haudutetut pataruoat lisukkeena satokauden kasviksia. Kaiken kruuna itsetehty omenaherkku tai lähimetsän puolukat makean kinuskikastikkeen kera. Osuuskauppamme S-marketeista, Sale-kaupoista, Prismasta sekä ABC-asemien marketeista löydät laajan valikoiman ruokia ja raaka-aineita herkutteluun. Jos haluat vain nauttia hyvästä ruoasta, etkä seistä hellan ääressä niin voit vaikka hankkia kaikki ruoat myös valmiina Ruokatoreiltamme. Osuuskaupallamme on yhdeksän Ruokatoria S-markettiemme yhteydessä. Itäisen Uudenmaan S-marketeista Loviisassa, Porvoon Näsissä, Sipoon Nikkilässä ja Söderkullassa on Ruokatorit ja Länsi-Uudenmaan myymälöistä Kauniaisista, Tammisaaresta, Karjaalta ja Inkoosta löytyvät Ruokatorit. Myös Kirkkonummen Prismassa ja Ahvenanmaalla Jomalassa asiakkaita palvelee Ruokatori. Ruokatorien myyjät auttavat mielellään ja heiltä kannattaakin kysyä vinkkejä ja reseptejä.

 

Halloweenin karmivin kattaus

Halloweenin kunniaksi on hauska koristella pöytä mitä karmaisevin yksityiskohdin. Miltäpä kuulostaisi vaikka hämähäkit? Jos et halua ihan niin hurjia yksityiskohtia kattauksessa käyttää, niin kynttilät ja lautasliinat syksyn väreissä toimivat myös hyvin. Osuuskauppamme ruokakaupoissa on suuri valikoima lautasliinoja, kynttilöitä ja koristeita, joilla loihdit hetkessä syksyisen tunnelman kotiisi. Porvoon Sokoksella on sisustusosasto täynnä kaikkea ihanaa syyskotiin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa erilaisten väri- ja materiaaliyhdistelmien kanssa, ja heiltä saat kattavasti tietoa tämän syksyn trendiväreistä niin sisustustekstiileissä kuin astioissa. Myös Porvoon S-Gardenin kukkavalikoimaa täydentävät lukuisat kattaus- ja sisustusesineet.

 

Hedelmä- ja vihannesosastoillamme komeilevat nyt suuret kurpitsat. Kaiverrettu halloween-kurpitsa sopii erinomaisesti halloweenjuhlien koristeeksi. Sujauta sisälle valoköynnös ja aseta rappusille toivottamaan vieraat tervetulleiksi. Kurpitsan kaiverrettu sisus kannattaa hyödyntää syksyisten reseptien raaka-aineena.

 

Syksyn kukkaloistoa

Kukilla ja kynttilöillä on mukava luoda tunnelmaa syyskotiin. Mausteiset sävyt ja erilaiset oksat sopivat tähän vuodenaikaan hyvin. Sisäänkäynnin saa houkuttelevaksi lyhdyillä ja istutuksilla, joissa voi yhdistellä esimerkiksi callunoita ja havuja. S-Gardenin taitavat floristit sitovat toiveittesi mukaisia kimppuja ja asetelmia. He myös antavat vinkkejä erilaisiin istutuksiin. S-Gardenin laajasta leikko- ja ruukkukukkavalikoimasta löydät varmasti mieleisesi. Heillä on myös myynnissä laaja valikoima syksyyn sopivia lyhtyjä, valosarjoja ja kynttilöitä. Osuuskaupan ruokakaupoista löydät myös valikoiman leikko- ja ruukkukukkia. Kauppojen valikoimat vaihtelevat hieman.