Hiihtoloman viettoon osuuskauppamme kautta


Helmikuussa lisääntyvä valon määrä piristää kummasti ja kutsuu ulkoiluun ja yhdessäoloon. Helmikuussa vietetään laskiaista ja osuuskauppamme toimialueen koulut nauttivat ansaitusta hiihtolomasta. Pulkkamäen tai hiihtolenkin jälkeen maistuu lämmittävä keitto, laskiaispullat ja kaakao. Ruokakauppojemme kattavista valikoimista löydät kaikki ainekset keskitalven herkutteluhetkiin, ja hiihtoloman reissaajien palvelevia pysähdyspaikkoja ovat ABC-liikenneasemamme.

16.2.2023

Hiihtoloman herkut helposti

Helmikuun lisääntyvä valon määrä tuo mukanaan lupauksen lähestyvästä keväästä. Laskiaisena hyvästelläänkin talven pimein aika ja vastaanotetaan kevät. Laskiaista vietetään seitsemän viikkoa ennen pääsiäistä ja tänä vuonna laskiaissunnuntai on 19. helmikuuta ja laskiaistiistai 21. helmikuuta. Laskiaiseen kuuluu olennaisena osana pulkkailu ja muut talvilajit, ihanat laskiaispullat ja lämmittävä keitto.

Ruokakauppojemme kattavista valikoimista on jokaisen helppo poimia ostoskoriinsa omat keskitalven herkkunsa. Mausteisten keittojen ja patojen ainekset löydät kätevästi lähikaupastasi, ja osuuskauppamme Ruokatorien myyjiltä kannattaa myös kysyä vinkkejä ja reseptejä maukkaisiin hiihtolomakokkailuihin. Osuuskaupallamme on yhdeksän Ruokatoria S-markettiemme yhteydessä. Itäisen Uudenmaan S-marketeista Loviisassa, Porvoon Näsissä, Sipoon Nikkilässä ja Söderkullassa on Ruokatorit ja Länsi-Uudenmaan myymälöistä Kauniaisista, Tammisaaresta, Karjaalta ja Inkoosta löytyvät Ruokatorit. Myös Kirkkonummen Prismassa ja Ahvenanmaalla Jomalassa asiakkaita palvelee Ruokatori.

Tarjoiluun löydät vinkkejä myös Yhteishyvän lukuisista resepteistä. Osuuskauppamme S-marketeista, Sale-kaupoista, Prismasta sekä ABC-asemien marketeista löydät laajan valikoiman ruokia ja raaka-aineita hiihtoloman herkutteluun. Myös kotona hiihtolomaa viettäville koululaisille löytyy paljon helppoja välipaloja ja nopeasti valmistuvia lounaita. Jos haluat helpottaa hiihtoloman ruokahuoltoa niin voit myös tilata ruoat kätevästi verkosta. S-ryhmän ruoan verkkokauppa S-kaupat.fi onkin näppärä vaihtoehto, jos haluaa tehdä ostoksensa mukavasti, vaikka kotisohvalta käsin. Tilatut tuotteet saa valmiiksi kerättynä ja pakattuna helposti kaupan noutopisteeltä valittuna ajankohtana. Osuuskauppamme alueella noutopisteitä on S-market Loviisassa, Porvoon Näsissä, Söderkullassa, Tammisaaressa ja Karjalla, Prisma Kirkkonummella sekä Sale Granissa. Toimitusajan voi jo varata ja tilausta muokata myymälästä riippuen jopa vielä edellisenä iltana.

Yhdessäoloa ja lomailua

Hiihtolomalla on hyvin aikaa puuhastella ulkosalla perheen ja ystävien kanssa. Kirkkonummen Prismassa on laaja valikoima pulkkia ja talviurheiluvälineitä. Talviurheilulajeista hiihtäminen on kokenut uuden nousukauden parin viime vuoden aikana, ja tämä on näkynyt myös Prisma Kirkkonummen suksimyynnissä. Hieman rauhallisemmasta menosta pitäville ja sisätiloissa viihtyville Prismasta löytyy myös paljon lukemista ja erilaisia seurapelejä. Nyt onkin hyvin aikaa sukeltaa uusiin seikkailuihin.

Jos lomaillessa ei jaksa itse seistä keittiössä palvelee osuuskauppamme Rosso Porvoossa nälkäisiä hiihtoloman viettäjiä. Mikä olisikaan ihanampaa kuin nauttia ystävien seurasta hyvän ruoan parissa, joka tarjoillaan valmiina pöytään. Rosson listalta löytyy ihania italialaisia herkkuja ja lasten listalla on pienemmille lomalaisille monia suosikkiannoksia. Vilkkaina lomakausina kannattaa ravintolasta varata pöytä etukäteen, jos mielessä on joku tietty ajankohta ruokailulle. Porvoossa palvelee myös ihana uusi kahvila Bacaro Doppio, jonka suussa sulavat leivonnaiset ja lämpimät juomat saavat uupuneimmankin pulkkailijan takaisin lomatunnelmaan.

Hiihtolomaviikko on perinteisesti tielläliikkujien vilkkainta aikaa. Yhdellä pysähdyksellä saa kätevästi auton tankattua sekä täydennettyä viime hetken ostoksia ABC-asemiemme marketeista. Ja mikä parasta, matkaa voi jatkaa kylläisenä, kun sitä ennen piipahtaa ravintolan puolella. Ravintolan maukkaista annoksista löytää varmasti jokainen mieleisensä.

 

Mukavia talvisia ulkoiluhetkiä ja yhdessäoloa!