Pääset lukemaan ilmoituksen klikkaamalla tästä: Viimeisin ilmoitus

28

 

 

 

 

Prisma

Apetina Classic Juustopala (200 g) 1,29€ (norm. 2,05 €). Etu voimassa S-mobiilin etukupongilla 1.-30.6. Prisma Kirkkonummella. Maks. 2 / asiakas. Tuotteita rajoitettu erä.

 

S-market

Arla Lempi Tsatsiki Laktoositoni 0,99€ (norm. 1,55 €). Etu voimassa S-mobiilin etukupongilla 1.-30.6. Varuboden-Oslan S-marketeissa. Maks. 2 / asiakas. Tuotteita rajoitettu erä.

 

Sale

Fazer Jaffa Appelsiini (300 g) 1,99€ (norm. 3,05 €). Etu voimassa S-mobiilin etukupongilla 1.-30.6. Varuboden-Oslan Sale-yksiköissä. Maks. 2/ asiakas. Tuotteita rajoitettu erä.

 

 

 

Edut läheltäsi kätevästi S-mobiililla

Lataa S-mobiili ja voit seurata Bonuksesi karttumista, hoitaa pankki- ja vakuutusasioita, tarkastella kuitteja, siirtää rahaa, hyödyntää etuja ja löytää lähimmät myymälät.

Lataa App storesta.     Lataa Google Playsta

 

Usein kysytyt kysynykset

Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin liittyen S-mobiilissa

All Shook Up vie meidät 50-luvulle

Alkuperäinen All Shook Up -musikaali sai ensi-iltansa Broadwaylla 2005. Sen on kirjoittanut Joe DiPietro. Musikaali kertoo pikkukaupunkiin moottoripyörällä saapuvasta muukalaisesta, joka saa kitarallaan kaupungin sekaisin. Näytelmän inspiraationa on ollut Elvis Presleyn musiikki sekä William Shakespearen Loppiaisaatto-komedia. Musikaalin ohjaa Riddo Ridbeg. Esityskieli on ruotsi mutta kaikki laulut esitetään englanniksi.

Varuboden-Oslan asiakasomistajanäytökset: lauantai 2.7. ja sunnuntai 3.7. klo 16. Liput vain á 15 euroa. Varaukset vain kesäteatterin kansliasta info@raseborg.org, puh. 019 241 5035 (ark. 9–16).

S-Etukorttialennus 1-5 €/lippu 10 ensimmäiseen esitykseen, 30.6.–19.7. Etu koskee 2 aikuista/S-Etukortti ja perheen kaikkia lapsia. Liput ovat varattavissa osoitteessa www.netticket.fi 

www.raseborg.org 

 

 

 

 

Puutarhaharrastus suosiossa

Puutarhainnostus on noussut todelliseen suosioon viime vuosien aikana ja nytkin laitetaan puutarhoja kotona ja mökillä, terassipuutarhoja ja parvekkeita kuntoon istutuksilla, kalusteilla ja erilaisilla rakennelmilla. Puutarhan sisustamisessakin on monia eri makuja ja S-Gardenista ja Prisman Kesäpihalta löytyy laaja valikoima kasveja, ruukkuja ja puutarhan koriste- ja sisustusesineitä, joista valita. Myös Sale-kauppojen ja S-markettien yhteydessä on Kesäpihoja, joista löytyy varsin kattava valikoima kesäkukkia, multaa ja joitakin puutarhavälineitä. S-market Masalassa, Nikkilässä, Pohjassa, Siuntiossa ja Söderkullassa sekä Sale Monninkylässä, Pukkilassa, Lapinjärvellä, Pornaisissa, Huhtisissa, Tenholassa, ja Hangossa palvelee kevät- ja kesäkautena Kesäpiha. Ruokaostosten lomassa voi vaivattomasti myös ostaa tarvikkeita ja kasveja kesäpuutarhaansa.

Luonnonmukaisuus ja kestävä kehitys

Luonnonmukaisuus ja kestävä kehitys pitävät pintansa myös tänä vuonna. Puutarhoissa suositaan epäsymmetrisiä muotoja, ja istutuksia elävöittävät niittyjen luonnonkukat ja heinät. Puutarhan annetaan myös ”villiintyä” koska sillä edistetään luonnon monimuotoisuutta. Osaltaan tähän myös vaikuttaa se, että pihoille halutaan houkutella paljon pölyttäjiä ja perhosia. Pölyttäjien elinolosuhteita halutaan parantaa myös hyönteishotellien avulla, ja kukkien rinnalla ne ovat myös tänä kesänä vahvasti osa puutarhan sisustusta.

Puutarhan hoidossa kemikaalit ovat saaneet hieman jo väistyä pehmeämpien ja luonnonmukaisempien vaihtoehtojen tieltä. Kotipuutarhurit käyttävät rikkaruohojen hävityksessä nyt enemmän hyviä kitkentätyökaluja kuin ruiskutteita.

Puutarhakalusteissa suositaan luonnonmateriaaleja ja rottinki on viime kesän tavoin hyvin suosittu materiaalivalinta. Kierrätysajattelu elää edelleen myös vahvana ja kätevissä käsissä monet hyvin palvelleet esineet saavatkin uuden käyttötarkoituksen.

Syötävää ja kaunista

Syötävien kasvien kasvattaminen on ollut huimassa nousussa ja omavaraisuus hyötykasvien osalta on yhä useammalle kotipuutarhurille tärkeä asia ja uusia lajikkeita kokeillaankin nyt rohkeasti. Siemenperunan kysyntä on parin viime kevään aikana kasvanut huomattavasti. Vihannespuolella tomaatit ja etenkin sen lukuisat erikoislajikkeet ovat valtavan haluttuja, sekä siemenenä että valmiina taimena, ja niiden lisäksi myös erilaiset yrtit, salaatit ja chilit.

Syötäviä, kuten yrttejä, marjapensaita, mansikoita ja tomaatteja voi hyvin yhdistellä istutuksissa kukkiin. Kaikilla ei ole omaa kasvimaata tai vuokrapalstaa, mutta myös parvekkeella voi viljellä monia eri hyötykasveja. Parvekkeellekin voi istuttaa perunaa tai vaikka herukkapensaan kesäkukkien rinnalle.

Oma keidas rentoutumiseen

Puutarhassa halutaan myös rentoutua ja erilaisia oleskelutiloja rakennetaan esimerkiksi pergolarakentein. Riippumatto, jossa loikoilla hyvän kirjan kanssa, ja kaunis valosarja puuhun luovat myös toimivat puitteet rentouttavaan oleskeluun. Paljut ja porealtaat ovat yleistyneet suomalaisten pihoissa, ja nyt myös hiljalleen uima-altaat tuovat omalle pihalle hieman luksusta.

Vanhat perinnekasvit kunniaan

Mummoloiden puutarhoissa loistaneet perinnekasvit ja kukat ovat löytäneet tiensä takaisin nykypuutrahoihin. Nyt suositaan esimerkiksi daalioita, liljoja, pioneja, kaunopunahattuja ja köynnösruusuja. Kukkivissa kasveissa suositaan myös sellaisia lajikkeita, joita voi käyttää leikkokukkina ja ottaa sisälle maljakkoon.

Tyyli saa edelleen olla boheemia, leikkisää ja hyvin runsasta ja väreilläkin leikitellään.

Nappaa tästä talteen kotipuutarhurin vuosikalenteri kesäkuukausiksi.

Kevät on jo edennyt pitkälle ja kesä kolkuttelee ovea. Nyt on aika luoda katseet tulevaan ja suunnitella uutta. Menneiden viikkojen aikana olemme viimeistelleet kesäpihaamme, ja meille on tullut paljon kevät- ja kesäpuutarhan tuotteita ja tarvikkeita, puhumattakaan kaikista kasveista. Siemeniä, siemenperunoita, taimia ja erilaisia kukkia ja hyötykasveja on aseteltu paikoilleen. Mullat, lannoitteet ja puutarhavälineet odottavat ostajiaan. Koko valikoiman tuotteita kesäpuutarhaan löydät nyt meiltä. Kysy myös vinkkejä ja neuvoja istutukseen ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme. Lämpimästi tervetuloa!

Uusi ilme ja uutuuksia

Sale Pornainen on ollut suljettuna noin kolme viikkoa, kun kaupassa on aherrettu ja uudistettua paikkoja. Myymälässä on maalattu pintoja ja uusittu ja järjestelty kalusteita ja hyllyjä. Myymälämiljöö on nyt uuden konseptin mukainen. Kylmäkalusteet on päivitetty nykyaikaisiin ovellisiin kalusteisiin, jolloin ne ovat ympäristöystävällisempiä. Remontin myötä valikoimiin on tullut paljon tuoteuutuuksia ja palveluja. Nyt asiakkaat voivat ostaa kaupassa paistettuja tuotteita uudelta paistopisteeltä, tuorepuristettua mehua mehustamosta ja kiireisen kaupassakävijään asiointia nopeuttaa kaupan kaksi uutta itsepalvelukassaa.

– Kolmen viikon uurastus on vihdoin saatu päätökseen ja pääsemme torstaina avaamaan ovet asiakkaillemme uuteen raikkaaseen lähikauppaamme. Remontin alla teetätimme asiakkaille asiakaskyselyn, jonka tavoitteena oli saada uudistunut kauppa vastaamaan paremmin asiakkaiden toiveita. Asiakkaiden toiveisiin on vastattu ja nyt kaupan lähes jokaiseen tuoteryhmään on tullut lisää valinnanvaraa. Ajatuksena on, että omasta lähi-Salesta saa kaiken mitä ihminen arkeensa tarvitsee, kertoo myymäläpäällikkö Jenna Myllynen.

 

Energiatehokkuus myös tärkeä osa remonttia

Sale Pornaisten uudistuksella tavoiteltiin myös ympäristöhyötyjä. Myymäläkalusteet uusittiin, kylmälaitteet vaihdetiin ovellisiin energiatehokkaisiin hiilidioksidilaitteisiin. Koko S-ryhmän tavoitteena on olla hiilinegatiivinen vuonna 2025. Myös Varuboden-Osla on sitoutunut parantamaan liiketoimintansa ympäristövaikutuksia ja tukemaan ekologisesti vastuullista toimintaa. Nyt Sale Pornainenkin päivitettiin vastuullisemmaksi yksiköksi.

 

Asiakkaat keskiössä

Asiakaskyselystä loisti myös asiakkaiden tyytyväisyys kaupan henkilökuntaan ja palvelualttiuteen. Sale Pornainen henkii aitoa kyläkauppatunnelmaa ja oli vastaajille se oma lähikauppa. Henkilökunnan työskentely koettiin erittäin positiiviseksi.

– Tuntuu todella hyvältä, että se työ, jota teemme asiakkaita varten, koetaan arvokkaaksi. Haluamme ylläpitää tätä kodikasta ilmapiiriä myös jatkossakin ja toivon, että asiakkaat kokevat asioinnin sujuvammaksi uudistetussa kaupassamme, Jenna Myllynen jatkaa.

Uudistetun kaupan avajaisia vietetään 7.–10.4. erilaisin tuotetarjouksin.  Sale Pornaisten avajaisilmoitus:

 

Vinkkejä pukeutumiseen Sokokselta

Porvoon Sokoksen pukeutumisosastolla työskentelevät Satu Suoniemi ja Sanni Kääriäinen ovat aurinkoisen kevään kunniaksi luoneet pienen trendikatsauksen kevään ja kesän muotiin. He ovat koonneet vinkiksi kaksi naisten ja miesten asukokonaisuutta asusteineen, joista yksi on arkeen ja toinen juhlaan. Kaikki vaatteet ja asusteet löydät Sokos Porvoon valikoimasta.

 

 

Naisten arkipukeutuminen

 

Mekko: Vero Moda 39,99€

Takki: Soyaconcept 59,99€

Laukku: Marimekko 220€

Sukat: Marimekko 20€

Kengät: Dr. Martens 189€

 

 

 

Nyt saa ilotella väreillä ja yhdistellä niitä rohkeasti. Vaatteissa nähdään paljon pastellivärejä ja kevyitä värejä. Myös maanläheisiä, murrettuja värejä käytetään ja saman värin eri sävyjä voikin hyvin yhdistellä.

Kuoseja on paljon ja ykköskuosina on tämän sesongin osalta kukat niin naisten kuin miesten pukeutumisessa.

 

 

Miesten juhlapukeutuminen

 

Kauluspaita: Selected homme 59,99€

Bleiseri: Selected homme 159,99€

Housut: Selected homme 89,99€

Vyö: Loyd 39,95€

Sukat: Tommy Hilfiger 12,95€

Kengät: Superdry 99,95€

 

 

 

 

Denim pitää edelleen pintansa ja suosituimpia ovat vaaleat kivipestyt asut. Deniminkin suhteen voi vapaasti yhdistellä eri sävyisiä vaatteita. Denimshortsit ovat tämän kesän trendivaate ja miesten shortsit ovat hieman pidentyneet, nyt ne ulottuvat reilusti polven kohdalle.

Auringolta suojaa trendikäs kalastajanhattu, ns. bucket hattu, joka jo viime kesänä teki tuloaan ryminällä ja tänä vuonna se on ehdoton must. Trenditietoinen siis sujauttaa kalastajanhatun päähänsä. Toinen viime kesän uutuus, joka tänäkin vuonna edelleen on muodissa, on paitatakki. Paitatakkeja löytyy monenlaisissa materiaaleissa, niin sisä- kuin ulkopukeutumiseen ja ne sopivat monenlaisten asujen kruunuksi. Kokeile korvata paitatakilla puvuntakki tai bleiseri.

Järkevä kuluttaminen on muodissa ja se näkyy vaatteiden materiaaleissa. Laadukkaat ja aikaa kestävät vaatteet ovat trendikkäitä ja varsinkin pellavaa on paljon kesän muodissa.

 

 

Naisten arkipukeutuminen

 

Mekko: Marimekko 170€

Käsilaukku: Radley 199€

Korvakorut: Aarikka 39,00€

Kaulakoru: Korukolmio 19,90€

Kengät: Fila 79,95€

 

 

 

 

 

 

Miesten arkipukeutuminen

 

T-paita: Superdry 29,99€

Farkkutakki: Billebeino 124€

Shortsit: Tommy jeans 89,90€

Kalastajanhattu: Tommy jeans 59,90€

Laukku: Tommy Hilfiger 69,90€

Kengät: Nike 59,95€

 

 

Asusteilla viimeistellään kokonaisuus. Asusteilla on lupa leikitellä. Koruilla, kengillä, vöillä ja sukilla voi arkiasusta luoda juhlaan sopivan ja toisinpäin. Juhla-asu viimeistellään sukkahousuilla. Kenkämuodissa on edelleen pinnalla tennarit ja niitä yhdistelläänkin nyt rohkeasti jopa juhla-asuihin.

 

Meikit ja kauneudenhoito

Sokoksen kosmetiikkaosaston, Fanny Forsblom antaa myös muutamia vinkkejä kauneudenhoidosta näin kesän kynnyksellä. Talven jälkeen iho kaipaa huolenpitoa ja kosteutta. Iholle olisi hyvä tehdä kuorinta kaksi kertaa viikossa ja helliä sitä kosteuttavalla ja heleyttävällä kasvonaamiolla. Miesten kosmetiikkasarjoista löytyy myös paljon erilaisia kosteuttavia ja virkistäviä voiteita talven kuivattamalle iholle. Nyt miehillä on muodissa parta ja aivan kuten hiukset, partakin tarvitsee hoitoa. Sokoksella on useita laadukkaita partaöljyjä, jotka kosteuttavat ja hoitavat partaa

 

 

Naiset

Guerlain Terracotta aurinkopuuteri 60,00€

Lancome lash idole ripsiväri 31,00€

Origins ginzing spf 40 sävyttävä päivävoide 31,50€

Dior 5 couleurs couture summer dune luomiväripaletti 67,80€

Essie kynsilakat 14,40€

Cacharel Yes I Am glorious edp 39,90€

Maybelline lifter gloss huulikiilto 9,90€

Mac cremesheen lipstick huulipuna 22,90€

Ud all nightery setting spray meikinkiinnityssuihke 32,90€

Lumene kangasnaamio 4,90€

 

 

 

 

Miehet

Calvin Klein CK One Summer edt (unisex) 57,50€

Dapper dan matte paste hiustenmuotoilupasta 19,90€

Bluebeards revenge cooling moisturiser viilentävä kosteusvoide 16,90€

Mr Bear Family woodland partaöljy 22,90€

 

 

 

 

 

Inspiroitukaa kevään ja kesän iloisesta muodista! Lisää ihania uutuuksia saapuu Sokokseen pitkin kevättä.

Tilastokeskuksen mukaan yksin asuvien määrä on Suomessa yli 1,2 miljoonaa. Osuuskauppamme asiakasomistajatalouksista lähemmäs 40 prosenttia on sinkkutalouksia. Onko asiakasomistajuudesta hyötyä, kun asuu taloudessa yksin ja minkä suuruisia summia Bonusta tällöin pystyy kerryttämään?

”Keskittämällä kertyy ihan mukavia summia”

Asiakasomistajamme Sari Stigman kuuluu siihen 40 prosenttiin, jonka talouteen kuuluu yksi henkilö. Sari on ollut osuuskauppamme asiakasomistajana aina vuodesta 2007 asti. S-Etukortti on kulkenut matkassa jo tovin ja sitä on vilautettu monissa eri toimipaikoissa. Tämä on aivan selvästi kannattanut. Sari käyttää kuukaudessa noin 400 euroa päivittäistavaroihin ja ostaa lisäksi käyttötavaroita muun muassa Sokoksen ja Prisman verkkokaupoista, ja tämän myötä hänelle kilahtaa Bonuksia kuukaudessa keskimäärin 30 euroa.

– Olen tietoisesti pyrkinyt keskittämään ostokseni paikkoihin, joista saa Bonusta. S-marketit ja Prisma ovat lempiostospaikkojani. Autoilevana ihmisenä tankkaan autoni ABC-asemilla ja samalla käytän myös heidän muita palveluitaan. Minusta on mukavaa, että osuuskaupan omien yksiköiden lisäksi on monia yhteistyökumppaneita, jotka myös myöntävät Bonuksia. Itselläni on esimerkiksi vakuutukset LähiTapiolassa ja käytän Silmäaseman palveluita. Luulen, että juuri tämän keskittämisen ansiosta saan kuukausittain kivan summan Bonuksia tililleni, Sari sanoo.

Bonukset säästöön

Bonukset maksetaan asiakasomistajien tileille viimeistään kuukauden 10. päivä. Bonukset voi käyttää oman mielensä mukaan. Esimerkiksi S-Pankki on jo useamman vuoden ajan tarjonnut mahdollisuuden siirtää Bonukset automaattisesti eri rahastoihin. Tämä on kätevä tapa pistää Bonukset tuottamaan, jos itsellä ei ole selkeää säästökohdetta valmiiksi mietittynä. Tätä joustavaa ja helppoa tapaa suosii myös Sari omassa säästämisessään.

– Minulla Bonukset menevät suoraan rahastoon, koska koen että ne ovat ns. ”ylimääräistä” rahaa. S-mobiilista on kiva seurata arvon muutoksia, Sari kertoo omasta säästökohteestaan.

S-mobiili helpottaa myös muilla tavoin asiakasomistajien arkea. Ilmaisella sovelluksella voit tarkastella omaa Bonustilannettasi, etsiä lähelläsi olevia hyviä tarjouksia, maksaa laskuja ja täällä pysyvät myös kuitit hyvässä tallessa sähköisessä kuittiarkistossa. Viime vuonna yli 3000 osuuskauppamme sinkkutalouksissa asuvaa henkilöä latasi S-mobiilin käyttöönsä.

Asiakasomistajan lukuisat edut

Sinkkutaloudet, siinä missä muunkinlaiset asiakasomistajataloudet, hyötyvät myös muista lukuisista eduistamme ja kampanjoistamme. Osuuskauppamme omien etujen rinnalla on paljon valtakunnallisia etuja ja hyötyjä. Sarin mielestä esimerkiksi maksutapaetu on asia, joka kannustaa asiakasomistajuuteen.

– Maksaessani S-Etukortillani S-ryhmän toimipaikoissa saan myös 0,5 prosentin maksutapaedun, Sari kertoo.

KUPONKI 1 (voimassa 1.–27.2.2021)

S-mobiilin etukupongilla talvilatte hintaan 3,50 € (norm. 4,60).  Voimassa 1.–27.2.2021 Coffee House Porvoossa. 1 etu/etukuponki.

 

KUPONKI 2 (12.–13.2.2021)

Tuo ystäväsi kahville ystävänpäivän kunniaksi! S-mobiilin etukupongilla saat kaksi Coffee Mochaa yhden hinnalla. Voimassa 12.–13.2.2021 Coffee House Porvoossa. 1 etu/etukuponki.

 

KUPONKI 3 (ainoastaan 16.2.2021)

Laskiaistiistain etu, S-mobiilin etukupongilla laskiaispulla ja normaali kahvi 5 € (norm. 6,80). Voimassa ainoastaan 16.2.2021 Coffee House Porvoossa. 1 etu/etukuponki.

Porvoossa voi lahjoittaa joulumieltä ikäihmisille osallistumalla joulukukkakampanjaan 21.11.–13.12.2020. Kukat toimitetaan ikäihmisille ennen joulua. Kampanja järjestetään jo neljännen kerran yhteistyössä alueen kukkakauppiaiden kanssa. S-Garden on jälleen mukana viemässä iloa joulunaikaan lukuisille ikäihmisille Porvoon alueella.

Joulukukkakampanja järjestetään Porvoon kaupungin sosiaali- ja terveystoimen toimesta jo neljännen kerran. Aiempina vuosina on noin 500 ikäihmistä ilahdutettu kukkasin joulunalusviikolla. Kukkia viedään ensisijaisesti yksin asuville ikäihmisille, mutta myös esimerkiksi hoivakotien yhteisiin tiloihin viedään jouluisia kukkia ilahduttamaan kaikkia asukkaita ja henkilökuntaa. S-Garden on mukana kampanjassa edellisten vuosien tapaan. Jos haluat kampanjan myötä ilahduttaa jotakuta joulukukalla voit S-Gardenissa asioidessasi valita haluamasi kukan ja kampanjaan ilmoitetun ikäihmisen. Kukan voit valita oman makusi mukaan, ja S-Gardenin asiantunteva henkilökunta auttaa myös mielellään sopivan kukan valitsemisessa. Kukan lahjoittajat ja vastaanottajat pysyvät toisilleen tuntemattomina, ainoastaan saajien etunimet ovat kirjoitettu valmiiksi kortteihin.

– Suosituimmat kukat, joita edellisvuosina olemme käärineet paperiin joulukukkakampanjaa varten ovat amaryllikset ja pienet jouluasetelmat. Olemme iloisia, kun taas tänä vuonna voimme osaltamme olla mukana viemässä iloa kukkien myötä tässä haastavassa korona-ajassa, jolloin varsinkin monet ikäihmiset eivät voi tavata läheisiään kuten tavallisesti, sanoo S-Gardenin myymäläpäällikkö Marlena Grönqvist.

S-Gardenin kautta on aikaisempina vuosina ostettu noin 100 kukkaa joulukukkakampanjan aikana. Joulukukkaostokset voi hoitaa S-Gardenissa turvallisin mielin, kun noudattaa ohjeita esimerkiksi hyvästä käsihygieniasta ja turvaväleistä. Käsidesipisteitä on sijoitettu myymälään ja julisteet ja lattiatarrat muistuttavat asiakkaita noudattamaan turvavälejä. Henkilökunnan vakiovarusteisiin kuulu korona-aikana myös visiirit ja maskit ja asiakkaitakin kehotetaan käyttämään kasvomaskia.

S-Gardenin valikoimasta löydät joulun perinteiset kukat ja floristien sitomat kimput ja asetelmat koristamaan kotiasi jouluksi. Kukkaostosten lomassa löydät myymälästä myös laajan valikoiman kattaustarvikkeita ja kynttilöitä sekä kaikkea talvipuutarhaan.