Uusi ilmoitus julkaistaan keskiviikkona.

 

 

 

 

Voit lukea ilmoituksen myös täältä

 

Bonus tuplana -kampanjaostojen bonusprosentti määräytyy koko kuukauden bonusostojesi mukaan. Jos kaikki kuukausiostosi oikeuttavat 5 %:n Bonukseen, saat kampanja-aikana kampanjaan kuuluvista toimipaikoista tehdyistä ostoista 10 % Bonusta. Kampanja ei koske ABC-latausta tai tankkausta. Lisätietoa kampanjabonuksen kertymisestä: bonustuplana.fi

Bonus tuplana kirjautuu automaattisesti ja se maksetaan normaalin Bonuksen mukana. Bonuskertymää on helppoa seurata S-mobiilista.

Sokos Porvoo

S-mobiilin etukupongilla saat vihreistä tuotteista –20 %. Kuponki voimassa ainoastaan maanantaina 10.6.2024 Sokos Porvoossa. Yksi kertaostos/etukuponki. Koskee normaalihintaisia tuotteita.

S-Bloom Porvoo

S-mobiilin etukupongilla perhoskämmekät –10 %. Kuponki voimassa ainoastaan maanantaina 10.6.2024 S-Bloomissa. Yksi alennus/etukuponki.

 

Rosso Porvoo

S-mobiilin etukupongilla Rosson tomaattikeitto mozzarellalla ja valkosipulileipä 10 €. Kuponki voimassa ainoastaan maanantaina 10.6.2024 Rosso Porvoossa. Yksi salaatti/etukuponki.

Rosso ruokalista

 

Amarillo Porvoo

S-mobiilin etukupongilla saat vapaavalintaisen burgerin 10 eurolla. Kuponki voimassa ainoastaan maanantaina 10.6.2024 Amarillo Porvoossa. Yksi burger/etukuponki.

 

Bacaro Doppio Porvoo

S-mobiilin etukupongilla keittolounas hintaan 10 € (norm. 11,50). Sis. pieni salaatti, leipä ja levite, sekä vesi ja kahvi. Kuponki voimassa ainoastaan maanantaina 10.6.2024 Bacaro Doppio Porvoossa. Yksi etu/etukuponki.

 

 

ABC-asemat (valtakunnallinen)

Noutopöytä hintaan 10 €. Voimassa ainoastaan maanantaina 10.6.2024 ABC-asemilla.

 

 

Edut läheltäsi kätevästi S-mobiililla

Lataa S-mobiili ja voit seurata Bonuksesi karttumista, hoitaa pankki- ja vakuutusasioita, tarkastella kuitteja, siirtää rahaa, hyödyntää etuja ja löytää lähimmät myymälät.

Lataa App storesta.     Lataa Google Playsta

 

Usein kysytyt kysynykset

Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin liittyen S-mobiilissa

Voit lukea ilmoituksen myös tästä

Tutustu Amarillon ruokalistaan Raflaamossa 

S-Bloomin floristit sitovat kimput ja laitteet siunaus- ja muistotilaisuuksiin, sekä auttavat valitsemaan tarpeisiisi sopivat kukat.

Tilaaminen onnistuu puhelimitse, myymälässä tai tilaamalla netistä s-bloom.ekukka.fi.

 

S-Bloom Facebook

S-Bloon Instagram @sbloom.porvoo

Jos kuva ei näy, voit lukea ruokalistan täältä

Valmistaudu nauttimaan viikoittaisista huippueduista, jotka tekevät joulukaudestasi entistäkin loisteliaamman.

Joulun lähestyessä tarjoamme jälleen viikoittain vaihtuvia etuja asiakasomistajillemme. Luvassa on rahanarvoisia etuja kauneudesta ja muodista aina ruokaan ja juomaan sekä kodin tunnelmallistamiseen. Mukaan mahtuu myös muutava arvonta ja yllätyslahjakin. 

Julkaisemme viikon edut maanantaisin somekanavissamme. Ensimmäiset edut julkaistaan maanantaina 27.11. 

Pysy siis kuulolla, ja ota somekanavamme seurantaan viimeistään nyt! 

Facebook
Instagram