Bonus on rahaa takaisin ostoistasi – joulukuun alussa jopa tuplana

Bonus, eli ostohyvitys on etu, jonka saat asiakasomistajana kaikista S-ryhmän ja yhteistyökumppaneiden bonustoimipaikoista. Bonusprosentin suuruuden määrää asiakasomistajatalouden kuluneen kuukauden aikana S-ryhmän tai sen yhteistyökumppaneilta tehtyjen bonusostojen yhteenlaskettu loppusumma. Bonus tuplana on määräaikainen kampanjaetu, jossa kampanjassa mukana olevat toimipaikkamme maksavat Bonuksen kaksinkertaisena. Kampanjaostot kirjataan bonusostoihin sellaisenaan, mutta niistä kertyvä Bonus maksetaan tuplana. Etu koskee vain kampanjan aikana kampanjatoimipaikoissamme tehtyjä ostoja. Osuuskaupassamme Bonuksen saa kampanja-aikana tuplana kaikista ostoista, mutta tuplabonusta ei kuitenkaan myönnetä ABC-asemien tankkauksista eikä sähköautojen latauksesta.

Keskittäminen kannattaa, koska mitä enemmän teet ostoksia osuuskauppaasi, sen enemmän saat hyötyä edullisten hintojen, alennusten ja Bonuksen myötä. Maksaessasi S-Etukortilla saat Bonusten lisäksi myös maksutapaetua. Ja mikä parasta Bonus on ihka oikeaa rahaa, jonka voit käyttää oman mielesi mukaan. Bonuksilla voit esimerkiksi kartuttaa lomakassaa tai säästää kodin isompiin hankintoihin tai remontteihin. Bonukset maksetaan asiakasomistajien tileille viimeistään kuukauden 10. päivä.

Tuplasti takaisin

Maailmantilanne ja sen myötä kallistuneet hinnat aiheuttavat monissa perheissä taloudellista huolta, joka myös vaikuttaa joulun viettoon. Joulupöydän tarjottavat ja lahjahankinnat tehdään harkiten ja käytössä on ehkä pienempi budjetti kuin aikaisempina vuosina. Me osuuskauppana haluamme auttaa alueellamme ja reagoida aikaan. Osuuskauppamme tulos antaa vaikeana aikana myöten ylimääräiselle palkitsemiselle, joka toteutetaan nyt näin joulun alla.  Bonus tuplana on merkittävä etu, jota kannattaa käyttää hyödyksi jouluun liittyvien hankintojen osalta.

Bonus tuplana -kampanjaostojen bonusprosentti määräytyy koko kuukauden bonusostojesi mukaan. Jos kaikki kuukausiostosi oikeuttavat 5 %:n Bonuksen, saat kampanja-aikana kampanjaan kuuluvista toimipaikoista tehdyistä ostoista 10 % Bonusta. 

Bonus tuplana kirjautuu automaattisesti ja se maksetaan normaalin Bonuksen mukana. Bonuskertymää on helppoa seurata S-mobiilista.

Prisma

Valio AURA sinihomejuusto 170 g 2,59€(norm. 3,15 €). Etu voimassa S-mobiilin etukupongilla 28.11.-11.12. Prisma Kirkkonummella. Maks. 2 / asiakas. Tuotteita rajoitettu erä.

 

S-market

Fazer Vuoksen Riisipiirakka 15kpl 750g, raakapakaste 2,50€ (norm. 3,85 €). Etu voimassa S-mobiilin etukupongilla 28.11.-11.12. Varuboden-Oslan S-marketeissa. Maks. 2 kpl / asiakas. Tuotteita rajoitettu erä.

 

Sale

Valio Keisarinna 300 g 5,49€ (norm. 8,39€). Etu voimassa S-mobiilin etukupongilla 28.11.-11.12. Varuboden-Oslan Sale-yksiköissä. Maks. 2 kpl / asiakas. Tuotteita rajoitettu erä.

 

 

 

Edut läheltäsi kätevästi S-mobiililla

Lataa S-mobiili ja voit seurata Bonuksesi karttumista, hoitaa pankki- ja vakuutusasioita, tarkastella kuitteja, siirtää rahaa, hyödyntää etuja ja löytää lähimmät myymälät.

Lataa App storesta.     Lataa Google Playsta

 

Usein kysytyt kysynykset

Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin liittyen S-mobiilissa

Nyt osuuskauppamme asiakasomistajat voivat aloittaa joulun odotuksen ja jouluvalmistelut meidän kanssamme. VBO joulu-jul tuo lisää jännitystä ja joulutunnelmaa joulua edeltäville viikoille. Toimipaikkojemme tontut tarjoavat omissa toimipaikoissaan viikoittain vaihtuvia tarjouksia, joista teillä varmasti on hyötyä ja iloa näin joulu alla. Emme ole myöskään unohtaneet jännittäviä kilpailuja ja mukaan olemme ripotelleet pieniä yllätyksiä. Näiden mahtavien juttujen lisäksi olemme koonneet teille vinkkejä joulun valmisteluihin, esimerkiksi tarjottavista, paketointivinkkejä ja paljon muuta.

VBO joulu-jul pärähtää käyntiin 28. marraskuuta osuuskauppamme somessa ja jatkuu aina jouluaattoon asti. Nyt viimeistään kannattaa ottaa Varuboden-Oslan Facebook-sivu ja Instagram seurantaan. Luvassa on nimittäin aivan mahtavaa joulunodotusta osuuskauppamme kanssa. Lähtölaskenta jouluun on jo alkanut!

 

Etkö vielä ole Varuboden-Oslan asiakasomistaja? Täältä voit liittyä osuuskauppamme asiakasomistajaksi.

Täältä saat kätevästi ladattua S-mobiilin:

Lataa App storesta

Lataa Google Playsta

Porvoon S-Garden järjestää tänä vuonna joulukukkakampanjan, jossa kukkia toimitetaan Porvoon kaupungin neljään palvelukotiin ja jaetaan siellä asukkaille. Kukat toimitetaan vastaanottajille ennen joulua. Palvelukotien henkilökunta jakaa jouluiset kukkatervehdykset niitä tarvitseville, eli asukkaille, joilla ei välttämättä enää ole omaisia tai keillä käy vierailijoita harvemmin. Myös esimerkiksi palvelukotien yhteisiin tiloihin voidaan toimittaa jouluisia kukkia ilahduttamaan kaikkia asukkaita ja henkilökuntaa. Jos haluat kampanjan myötä ilahduttaa jotakuta joulukukalla voit S-Gardenissa asioidessasi valita haluamasi kukan. Kukan voit valita oman makusi mukaan, ja S-Gardenin asiantunteva henkilökunta auttaa myös mielellään sopivan kukan valitsemisessa.

– Suosituimmat kukat, joita edellisvuosina olemme käärineet paperiin joulukukkakampanjaa varten ovat amaryllikset ja jouluisesti koristellut punaiset tulilatvat. Nämä ovat hyviä valintoja kauneuden lisäksi myös siksi, että ne ovat todella pitkäkestoisia ja helppohoitoisia, ja sopivat yleensä myös allergisille henkilöille. Olemme iloisia, kun taas tänä vuonna voimme osaltamme olla mukana viemässä iloa kukkien myötä, sanoo S-Gardenin myymäläpäällikkö Salla Haapatalo.

S-Gardenin kautta on aikaisempina vuosina ostettu lähemmäs 100 kukkaa joulukukkakampanjan aikana. Tänä vuonna S-Gardenin joulukukkia voi myös ostaa, kun asioi keskustassa. Kauppakeskus Lundin ensimmäisessä kerroksessa palvelee Porvoon Sokoksen joulupuoti, jossa on myös S-Gardenin kukkia myynnissä. Täältäkin voi ostaa mieleisensä kukan ja osallistua joulukukkakampanjaan. S-Garden Porvoo ja Sokoksen joulupuoti palvelee asiakkaita viikon jokaisena päivänä.

Ilahdutetaan yhdessä kukkasin!

 

Sokoksella, Emotionissa sekä verkkokaupassa sokos.fi vietetään jälleen Asiakasomistajapäiviä torstaista sunnuntaihin 17.–20.11.: kaikki normaalihintaiset tuotteet 20 prosentin alennuksella S-Etukortilla. Tule löytämään tarpeita huokein hinnoin muodin, kodin tuotteiden ja kosmetiikan parista – tai hanki lahjat hyvissä ajoin pukinkonttiin. Tervetuloa Asiakasomistajapäiville!

Porvoon Sokos on avannut jouluisen pop-up-myymälän kauppakeskus Lundissa. Myymälä löytyy kauppakeskuksen ensimmäisestä kerroksesta, Sokoksen vastapäätä. Joulupuodista löydät jouluisia sisustus- ja kattaustuotteista, ja sieltä löytyy myös tuotteita osuuskauppa Varuboden-Oslan muista yksiköistä Porvoossa, mm. jouluherkkuja Sale Lundista ja joulukukkia S-Gardenista. Tuotevalikoima muuttuu syksyn aikana, ja esimerkiksi joulukukat tulevat myyntiin vasta vähän myöhemmin, joten täällä kannattaa poiketa useamminkin.

Joulupuodin aukioloajat:

Maanantai-perjantai 10-19
Lauantai 10-17
Sunnuntai 11-16

 

Prisma Kirkkonummen uusin lehti-ilmoitus:

 

All Shook Up vie meidät 50-luvulle

Alkuperäinen All Shook Up -musikaali sai ensi-iltansa Broadwaylla 2005. Sen on kirjoittanut Joe DiPietro. Musikaali kertoo pikkukaupunkiin moottoripyörällä saapuvasta muukalaisesta, joka saa kitarallaan kaupungin sekaisin. Näytelmän inspiraationa on ollut Elvis Presleyn musiikki sekä William Shakespearen Loppiaisaatto-komedia. Musikaalin ohjaa Riddo Ridbeg. Esityskieli on ruotsi mutta kaikki laulut esitetään englanniksi.

Varuboden-Oslan asiakasomistajanäytökset: lauantai 2.7. ja sunnuntai 3.7. klo 16. Liput vain á 15 euroa. Varaukset vain kesäteatterin kansliasta info@raseborg.org, puh. 019 241 5035 (ark. 9–16).

S-Etukorttialennus 1-5 €/lippu 10 ensimmäiseen esitykseen, 30.6.–19.7. Etu koskee 2 aikuista/S-Etukortti ja perheen kaikkia lapsia. Liput ovat varattavissa osoitteessa www.netticket.fi 

www.raseborg.org 

 

 

 

 

Puutarhaharrastus suosiossa

Puutarhainnostus on noussut todelliseen suosioon viime vuosien aikana ja nytkin laitetaan puutarhoja kotona ja mökillä, terassipuutarhoja ja parvekkeita kuntoon istutuksilla, kalusteilla ja erilaisilla rakennelmilla. Puutarhan sisustamisessakin on monia eri makuja ja S-Gardenista ja Prisman Kesäpihalta löytyy laaja valikoima kasveja, ruukkuja ja puutarhan koriste- ja sisustusesineitä, joista valita. Myös Sale-kauppojen ja S-markettien yhteydessä on Kesäpihoja, joista löytyy varsin kattava valikoima kesäkukkia, multaa ja joitakin puutarhavälineitä. S-market Masalassa, Nikkilässä, Pohjassa, Siuntiossa ja Söderkullassa sekä Sale Monninkylässä, Pukkilassa, Lapinjärvellä, Pornaisissa, Huhtisissa, Tenholassa, ja Hangossa palvelee kevät- ja kesäkautena Kesäpiha. Ruokaostosten lomassa voi vaivattomasti myös ostaa tarvikkeita ja kasveja kesäpuutarhaansa.

Luonnonmukaisuus ja kestävä kehitys

Luonnonmukaisuus ja kestävä kehitys pitävät pintansa myös tänä vuonna. Puutarhoissa suositaan epäsymmetrisiä muotoja, ja istutuksia elävöittävät niittyjen luonnonkukat ja heinät. Puutarhan annetaan myös ”villiintyä” koska sillä edistetään luonnon monimuotoisuutta. Osaltaan tähän myös vaikuttaa se, että pihoille halutaan houkutella paljon pölyttäjiä ja perhosia. Pölyttäjien elinolosuhteita halutaan parantaa myös hyönteishotellien avulla, ja kukkien rinnalla ne ovat myös tänä kesänä vahvasti osa puutarhan sisustusta.

Puutarhan hoidossa kemikaalit ovat saaneet hieman jo väistyä pehmeämpien ja luonnonmukaisempien vaihtoehtojen tieltä. Kotipuutarhurit käyttävät rikkaruohojen hävityksessä nyt enemmän hyviä kitkentätyökaluja kuin ruiskutteita.

Puutarhakalusteissa suositaan luonnonmateriaaleja ja rottinki on viime kesän tavoin hyvin suosittu materiaalivalinta. Kierrätysajattelu elää edelleen myös vahvana ja kätevissä käsissä monet hyvin palvelleet esineet saavatkin uuden käyttötarkoituksen.

Syötävää ja kaunista

Syötävien kasvien kasvattaminen on ollut huimassa nousussa ja omavaraisuus hyötykasvien osalta on yhä useammalle kotipuutarhurille tärkeä asia ja uusia lajikkeita kokeillaankin nyt rohkeasti. Siemenperunan kysyntä on parin viime kevään aikana kasvanut huomattavasti. Vihannespuolella tomaatit ja etenkin sen lukuisat erikoislajikkeet ovat valtavan haluttuja, sekä siemenenä että valmiina taimena, ja niiden lisäksi myös erilaiset yrtit, salaatit ja chilit.

Syötäviä, kuten yrttejä, marjapensaita, mansikoita ja tomaatteja voi hyvin yhdistellä istutuksissa kukkiin. Kaikilla ei ole omaa kasvimaata tai vuokrapalstaa, mutta myös parvekkeella voi viljellä monia eri hyötykasveja. Parvekkeellekin voi istuttaa perunaa tai vaikka herukkapensaan kesäkukkien rinnalle.

Oma keidas rentoutumiseen

Puutarhassa halutaan myös rentoutua ja erilaisia oleskelutiloja rakennetaan esimerkiksi pergolarakentein. Riippumatto, jossa loikoilla hyvän kirjan kanssa, ja kaunis valosarja puuhun luovat myös toimivat puitteet rentouttavaan oleskeluun. Paljut ja porealtaat ovat yleistyneet suomalaisten pihoissa, ja nyt myös hiljalleen uima-altaat tuovat omalle pihalle hieman luksusta.

Vanhat perinnekasvit kunniaan

Mummoloiden puutarhoissa loistaneet perinnekasvit ja kukat ovat löytäneet tiensä takaisin nykypuutrahoihin. Nyt suositaan esimerkiksi daalioita, liljoja, pioneja, kaunopunahattuja ja köynnösruusuja. Kukkivissa kasveissa suositaan myös sellaisia lajikkeita, joita voi käyttää leikkokukkina ja ottaa sisälle maljakkoon.

Tyyli saa edelleen olla boheemia, leikkisää ja hyvin runsasta ja väreilläkin leikitellään.

Nappaa tästä talteen kotipuutarhurin vuosikalenteri kesäkuukausiksi.

Kevät on jo edennyt pitkälle ja kesä kolkuttelee ovea. Nyt on aika luoda katseet tulevaan ja suunnitella uutta. Menneiden viikkojen aikana olemme viimeistelleet kesäpihaamme, ja meille on tullut paljon kevät- ja kesäpuutarhan tuotteita ja tarvikkeita, puhumattakaan kaikista kasveista. Siemeniä, siemenperunoita, taimia ja erilaisia kukkia ja hyötykasveja on aseteltu paikoilleen. Mullat, lannoitteet ja puutarhavälineet odottavat ostajiaan. Koko valikoiman tuotteita kesäpuutarhaan löydät nyt meiltä. Kysy myös vinkkejä ja neuvoja istutukseen ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme. Lämpimästi tervetuloa!