VBO:n kilpailusäännöt


Osuuskauppa Varuboden-Oslan ja sen toimipaikkojen järjestämien Facebook-, Instagram- ja TikTok-arvontojen viralliset säännöt:

VBO:n kilpailusäännöt, päivitetty: 29.8.2023

 

Arvonnan järjestäjä

Järjestäjä: Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag

Osoite: Teknobulevardi 3-5 01530 Vantaa

Y-tunnus: 2364515-1

Verkko-osoite: vbo.fi

 

Facebook, Instagram ja TikTok ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Metaan tai TikTokiin. Jokaisen osallistujan on vapautettava Facebook, Instagram ja TikTok kaikesta vastuusta.

 

Osallistumisaika

Arvontaan tulee osallistua julkaisussa määritettyyn ajankohtaan mennessä. Palkinto arvotaan julkaisussa mainittuna ajankohtana.

 

Ketkä voivat osallistua

Arvontaan voivat osallistua kaikki Facebook-, Instagram- tai TikTok-käyttäjätunnuksen omaavat Suomessa asuvat yksityishenkilöt. Arvontaan eivät voi osallistua Osuuskauppa Varuboden-Oslan työntekijät ja heidän perheenjäsenensä.

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla toimipaikan sivulla julkaistua päivitystä. Arvontaan osallistuvat kaikki julkaisua kommentoineet. Muihin toimipaikan Facebook-, Instagram- tai TikTok-julkaisuihin kirjoitetut kommentit eivät osallistu arvontaan.

 

Palkinto

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan julkaisuissa mainittu palkinto. Voittaja ilmoitetaan vähintään alkuperäisen julkaisun kommenttikentässä. Voittajan tulee ottaa yhteyttä kilpailun järjestäjään yksityisviestillä. Palkinnon voittaja noutaa palkinnon toimipaikasta tai muusta erikseen mainitusta paikasta. Arvonnan palkinnot on määritelty kilpailuilmoituksen yhteydessä. Palkintoa ei voi koskaan muuttaa rahaksi tai muuhun tavaraan tai tapahtumaan.

 

Muut ehdot

Tilanteessa, jossa palkintoa ei pystytä toimittamaan voittajalle, voittaja menettää oikeutensa palkintoon ja toimipaikalla on oikeus arpoa uusi voittaja tai jättää palkinto jakamatta. Mikäli arvonnan tai kilpailun voittajaa ei tavoiteta 7 päivän kuluessa, järjestäjällä on oikeus valita tilalle toinen voittaja.

Toimipaikka rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevien palkintojen arvoon.

Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Voittajan velvollisuutena on vastata kaikista muista palkinnon vastaanottamiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

 

Tietojen kerääminen ja henkilötiedot

Annettuja yhteystietoja käytetään vain arvontaan liittyvään yhteydenpitoon.

Henkilötietojasi kerätään ja tallennetaan väliaikaisesti arvonnan tai kilpailun järjestämiseksi. Tietoja käytetään arvonnan tai kilpailun suorittamiseksi, yhteydenottamiseksi voittajaan sekä mahdollisen palkinnon toimittamiseksi. Kilpailun tai arvonnan järjestäjänä ja henkilötietojen rekisterinpitäjänä toimii Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag. Mikäli voitat, voit erillisellä suostumuksellasi myöntää kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista nimesi ja asuinpaikkakuntasi ilman erillistä ilmoitusta tai korvausta kilpailun järjestäjän valitsemissa medioissa.

 

Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu: vbo.fi/vbo-tietosuojainformaatio