Här är Prisma Kyrkslätts nyaste: Läs annonsen här

 

 

 

 

 

 

En rad finska och utländska artister

Raseborgs festival ordnas den här sommaren i mitten av augusti, 18-19.8 i Ekenäs. Stallörsparken vid stranden i Ekenäs har valts som festivalplats. Under den två dagar långa festivalen kliver en rad internationella artister på scen och dragplåstret är säkert Gyllene Tider. Bandet, som grundades på 70-talet, anländer till Finland efter en paus på 40 år. Andra artister som uppträder är Bonnie Tyler, Sanna Nielsen, KAJ och One Desire och fler artister kommer att publiceras under våren.

Den stämningsfulla Stallörsparken vid stranden i Ekenäs har den perfekta atmosfären för festivalen och det utlovas också en högklassig servering.

Vårt handelslag med i svängarna

Vårt handelslag är med som huvudsponsor nu för andra året. Genom åren har vårt handelslag själv ordnat festivaler och också sponsrat lokala konserter och evenemang, så det var naturligt att fortsätta samarbetet.

– Restaurang-, turism- och festivalbranschen hörde till de branscher som hade det tuffast under coronan. Därför var det fantastiskt att se hur man äntligen ifjol igen kunde arrangera underbara evenemang, där igen människor kunde träffas i glada tecken efter lång tid. Förra året var vi huvudsponsor för Raseborgs Festival i Karis och nu får vi fortsätta i Ekenäs i sommar. Evenemanget har redan tidigare varit mycket populärt och vi förväntar oss ett lika fint evenemang i Ekenäs med fantastiska artister och en fantastisk miljö. Det är fint att vara med, säger Laura Koistinen, branschdirektör i vårt handelslag.

Konsertens biljettförsäljning har börjat och ägarkunderna i vårt handelslag kan köpa biljetter till ägarkundspris.  Det förväntas ett stort besökarantal till festivalen men det finns ännu ett begränsat antal biljetter till salu.

I S-mobil finns det tilläggsinformation om evenemanget och biljettpriser.

Handla smidigt utan köer

Julen är enligt tradition en av de brådaste helgerna i våra matbutiker. Matbutikerna i vårt handelslag betjänar därför med längre öppettider under jul. Om du vill undvika köer och trängsel lönar det sig att beställa maten från webbutiken. I vårt handelslag ökar vi kapaciteten i vår matbutik på nätet inför helgerna, men det lönar sig ändå att reservera sin egen leveranstid snabbt. Beställningarna kan göras behändigt på nätet när som helst. Beställningarna görs på webbplatsen S-kaupat.fi, där det är enkelt att plocka varorna i varukorgen. De beställda produkterna får man enkelt färdigt plockade och packade från butikens utlämningsställe vid vald tidpunkt. På vårt handelslags område finns det utlämningsställen i S-market i Lovisa, Näse i Borgå, Söderkulla i Sibbo, Ekenäs och Karis, i Prisma Kyrkslätt och Sale Grani.

Gratis plockning 1-16 december

Vårt handelslag vill underlätta julförberedelserna för sina kunder genom att erbjuda gratis plockning i matbutiken på nätet 1-16 december. Webbutiken hjälper till i den bråda vardagen och är vardagslyx för många. Det blir mera tid över för att göra annat. Speciellt i julbrådskan är det ett behändigt sätt att göra sina matuppköp på. Från webbutiken i vårt handelslag kan man beställa livsmedel och begränsat med dagligvaror som till exempel tvättmedel och hygienprodukter. Från webbutiken köper man typiskt mera produkter på en gång än när man handlar i butiken. Många köper till exempel hela veckans mat på en gång. I köpkorgen plockar man både färsk- och torrvaror och frysprodukter. På webbplatsen S-kaupat.fi finns ett brett urval produkter att välja bland och för inköpen samlas det också Bonus.

Vårt handelslag önskar er alla smidiga julförberedelser!

 

Bonus är pengar tillbaka på dina inköp – i början av december dubbelt upp

Bonus, det vill säga en återbäring, är en förmån som du som ägarkund får på alla S-gruppens och dess samarbetspartners bonusenheter. Bonusprocentens storlek bestäms på basis av summan av ägarkundshushållets samtliga bonusköp under månaden på S-gruppens eller dess samarbetspartners verksamhetsställen.  Bonus dubbelt upp är en tidsbegränsad kampanjförmån där våra verksamhetsställen som deltar i kampanjen betalar Bonus dubbelt. Kampanjinköpen bokförs som sådana i bonusköpen, men Bonus betalas alltså ut som dubbel. Förmånen gäller endast för inköp som görs i våra kampanjenheter under kampanjen. Under kampanjperioden fördubblas Bonus på alla inköp i vårt handelslag, men Bonus dubbelt upp beviljas inte för tankning på ABC-stationer eller för laddning av elbilar.

Nu lönar det sig att koncentrera sina inköp, eftersom ju mer inköp du gör i ditt handelslag desto mer nytta får du i form av förmånliga priser, rabatter och Bonus. När du betalar med ditt S-Förmånskort får du förutom Bonus också betalningssättsförmån. Det bästa av allt är att Bonus är rena pengar som du kan använda precis som du vill. Med Bonus kan du till exempel spara till din semesterkassa, för större inköp till hemmet eller renoveringar. Bonus betalas på ägarkundernas konton senast den 10:e i månaden.

Dubbelt upp

Den globala situationen och de prisökningar som den leder till orsakar ekonomiska bekymmer för många familjer, vilket också påverkar julfirandet. Julbordets mat och julklappsinköp görs med eftertanke, och budgeten är kanske mindre än tidigare år. Som handelslag vill vi hjälpa på vårt verksamhetsområde och reagera på det som händer. I en svår tid möjliggör vårt handelslags resultat en extra belöning, som genomförs nu så här inför julen.  Bonus dubbelt upp är en betydande förmån, som det lönar sig att utnyttja när man handlar inför jul.

Bonusprocenten för de inköp du gjort under kampanjen Bonus dubbelt upp bestäms enligt dina bonusköp för hela månaden. Om bonusprocenten för månadens totala inköp är 5 procent, får du alltså 10 procent Bonus för inköp gjorda under kampanjperioden vid verksamhetsställen som beviljar Bonus dubbelt upp. 

Bonus dubbelt upp registreras automatiskt och betalas med normal Bonus. På S-mobil kan du enkelt följa upp hur du samlar Bonus.

Nu kan vårt handelslags ägarkunder börja vänta på julen och förbereda sig för den tillsammans med oss. VBO joulu-jul skapar mer spänning och julstämning till veckorna före jul. Tomtarna på våra verksamhetsställen erbjuder varje vecka nya erbjudanden på sina verksamhetsställen och ni har säkert nytta av dem så här inför jul. Vi har inte glömt spännande tävlingar och vi har också lagt in några överraskningar. Förutom alla de här fantastiska grejerna har vi sammanställt julförberedelsetips för er på t.ex. julbordets håvor, paketering och mycket annat.

VBO joulu-jul sätter i gång 28 november på vårt handelslags sociala medier och pågår fram till julafton. Senast nu lönar det sig att följa Varuboden-Osla på Facebook och Instagram. Vi utlovar nämligen en helt fantastisk adventstid tillsammans med vårt handelslag. Nedräkningen till julen har redan börjat!

 

Är du ännu inte Varuboden-Oslas ägarkund? Här kan du ansluta dig till ägarkund i vårt handelslag

Här kan du enkelt ladda ner S-mobil:

Ladda från App store

Ladda från Google Play

 

I år organiserar S-Garden Borgå en julblomskampanj där blommor levereras till fyra servicehem i Borgå där de delas ut till boende. Blommorna levereras till mottagarna före jul. Personalen på servicehemmen delar ut de juliga blomhälsningarna till dem som behöver, alltså boende som kanske inte längre har släktingar eller som har färre besökare. Julblommor kan till exempel levereras till servicehemmens gemensamma lokaliteter för att glädja alla invånare och personal. Om du vill glädja någon med en julblomma genom kampanjen så kan du välja en blomma när du är i S-Garden. Blomman kan köpas efter egen smak och S-Gardens sakkunniga personal hjälper också gärna till med att välja en lämplig blomma.

– De populäraste blommorna som vi har lindat in i papper för julblommekampanjen tidigare år är amaryllis och juligt dekorerad vinterglöd.  De här är bra val inte bara för att de är vackra, utan också för att de är mycket hållbara och lättskötta, och att de också är lämpliga för allergiska personer. Vi är glada att vi igen i år för vår del kan sprida glädje med blommor, säger Salla Haapatalo, butikschef på S-Garden.

Från S-Garden har det under tidigare år köpts närmare 100 blommor under julblomskampanjen. I år kan man också köpa S-Gardens julblommor när man handlar i centrum. På första våningen i köpcentret Lundi finns Borgå Sokos Julbod, som också säljer S-Gardens blommor. Här kan du också köpa en valfri blomma och delta i julblomskampanjen. S-Garden Borgå och Sokos Julbod betjänar kunder alla dagar i veckan.

Vi sprider glädje tillsammans med blommor!

 

Sokos Borgå har öppnat en popup-julbod i köpcentret Lundi. Julboden finns i köpcentrets första våning, mittemot Sokos. I julboden finns bland annat juliga inrednings- och dukningsprodukter, och dessutom säljs också produkter från handelslaget Varuboden-Oslas andra enheter i Borgå, bland annat juldelikatesser från Sale Lundi och julblommor från S-Garden. Sortimentet kommer att ändras under hösten, och till exempel julblommorna kommer till försäljning först senare, så det lönar sig att titta in ofta.

Julbodens öppettider:

Måndag–fredag 10–19
Lördag 10–17
Söndag 11–16