Jag började 2001 i Varuboden-Osla i Sale Box i Sibbo. Jag har under den tid då jag jobbat också studerat till merkonom och tradenom. Under mina arbetsår i Varuboden-Osla har jag jobbat på nio olika enheter och för tillfället är jag marketchef i S-market Grani där jag började i maj 2019.

Hur upprätthåller du din arbetshälsa?

På fritiden spelar jag på vintern innebandy och på sommaren fotboll. Olika idrottsgrejer intresserar mig och på fritiden följer jag med sport mycket. Jag har också hundar av rasen Chow-chow som behöver promenader, så man kopplar bra bort tankarna efter en arbetsdag när man får gå ut i naturen.

Vilken är din favoritprodukt i S-gruppen?

Mina favoritprodukter inom S-gruppen är absolut olika produkter från Kotimaista-serien, bland annat köttfärs, mjölk, flingor och potatis. De här produkterna är högklassiga till ett förmånligt pris. Också det att alla de här produkterna är inhemska betyder mycket för mig.

Jag började jobba i Varuboden-Osla på hösten 2018 med min nuvarande arbetsuppgift som servicechef i Prisma. För tillfället är jag ansvarig för Prismas medarbetare som jobbar i kassan och i infon och plockarna i Butikskassen.

Hur upprätthåller du din arbetshälsa?

Jag upprätthåller min arbetshälsa med att rida, tillbringa tid med familj och vänner och på vintern är snowboarding min stora passion.

Vilken är din favoritprodukt i S-gruppen?

Min favorittjänst i Prisma är utan tvekan Butikskasse-tjänsten. Den har räddat vår familjs vardag många gånger, eftersom vi då kan planera våra matinköp bättre och det blir mer tid över i den hektiska vardagen.

Jag är Oscar från Mattorget i Prisma Kyrkslätt. Min karriär på handelsbranschen är rätt så brokig, och den började redan som barn från min närbutik i min lilla hemby. Från och med det har jag försökt komma loss från branschen, men jag hamnar ändå alltid tillbaka bland kunderna. Jag trivs bland människor och ger allt då jag betjänar kunderna.

Hur upprätthåller du din arbetshälsa?
Eftersom vardagen i arbetet tidvis är rätt hektisk, så upprätthåller jag min arbetshälsa helst med att ta det lugnt och vila. Om jag får lust att röra på mig, gör jag det oftast på golfbanan.

Vilken är din favorit produkt eller tjänst i S-gruppen?
Självbetjäningskassa och SmartDiesel

Hej jag är Laura!

Jag började jobba på VBO i Sale Askola år 2011. Då jobbade jag vid sidan om mina studier. Handelsbranschen uppslukade mig helt och på den vägen är jag fortfarande. Under årens lopp har jag redan jobbat på många enheter och av alla dem har jag lärt mig nytt på vägen. Nu hittar man mig i Näse S-market som försäljningschef för dagligvaror.

Hur upprätthåller du din arbetshälsa?
Arbetshälsan är en extremt viktig sak. Jag bidrar till min egen arbetshälsa med att hålla vardagens grundpelare i skick. Det är viktigt att kunna nolla arbetsgrejerna och njuta av sin fritid. Själv tränar jag CrossFit flera gånger i veckan för att uppfylla det tidigare nämnda. Jag lämnar mobilen och alla andra tankar i omklädningsrummet och koncentrerar mig bara på att träna. Det är bara bäst!

Vilken är din favorit produkt eller tjänst i S-gruppen?
För tillfället definitivt färskpressad apelsinjuice. Det är höjdpunkten på veckoslutets sena morgonmål!

Jag är Sari, evigt ung och flitig som en myra. Jag kom till VBO via ett rekryteringsföretag, jag gjorde snuttjobb på butiksbranschen på flera olika verksamhetsställen. Via det fick jag en stadigvarande anställning här på Prisma och nu har jag jobbat här i över 13 år och arbetet fortsätter ännu.

Hur upprätthåller du din arbetshälsa?
Jag har försökt upprätthålla min arbetshälsa genom att hålla en god fysisk kondition. Jag cyklar varje dag till jobbet, både sommar och vinter och det blir en hel massa kilometrar. Den psykiska balansen upprätthåller jag genom att handarbeta och speciellt baka. Då glömmer man lätt bort all vardagsstress.

Vilken är din favorit produkt eller tjänst i S-gruppen?
Mina favoritprodukter är Rainbow-gruppens potatis och sopprötter. Olika soppor man tillreder snabbt sparar tid i den jäktiga vardagen.