Varuboden-Oslan seinäkalenteri tekee paluun muutaman vuoden tauon jälkeen


Toimipaikkoja, kauniita maisemia toimialueeltamme ja tunnelmia yksiköistämme. Siitä rakentuu Varuboden-Oslan seinäkalenteri vuodelle 2022. Haluamme kalenterissa nostaa esille oman toimialueemme monivivahteisuutta, yksiköidemme ja palveluidemme laajaa kirjoa sekä toimintamme vastuullisuutta. Hae omasi lähimmästä yksiköstämme!

25.11.2021

Osuuskauppamme seinäkalenteri palaa muutaman vuoden tauon jälkeen ja jaamme jokaiselle asiakasomistajallemme sen täysin veloituksetta. Kalenterit tulevat yksikköihimme 10.12.2021. Tänä vuonna kalenterin teemaksi on nostettu monimuotoinen toimintamme, laaja toiminta-alueemme itäisellä ja läntisellä Uudellamaalla ja Ahvenanmaalla sekä vastuullisuus. Joka kuukausi esittelemme toimialuettamme ja yksiköitämme kuvin, ja lyhyet tekstit kertovat palveluntarjonnastamme sekä vastuullisuustyöstämme.

 

Paikallisuus ja vastuullisuus ovat osuuskaupallemme tärkeitä arvoja. Sponsoroimme vuosittain toimijoita urheilun, kulttuurin ja yhteiskunnallisen toiminnan saralla reilusti yli 200 000 eurolla. Tämän lisäksi teemme ns. projektilahjoituksia Paikallisesti hyvää -lahjoituskäytäntömme myötä. Vuonna 2021 lahjoitimme tämän kampanjan kautta vielä 100 000 euroa. Suuntaamme tukemme oman alueemme toimijoille, joiden tekeminen koskettaa mahdollisimman monia lapsia ja nuoria. Näin toimimme, jotta alueemme pysyy elinvoimaisena ja jotta omistajistamme mahdollisimman moni pääsee osalliseksi tuestamme esimerkiksi edullisempina harrastusmaksuina tai pääsylippuina. Yhteistyö paikallisten tuottajien kanssa on myös meille tärkeää ja haluamme tarjota asiakkaillemme lähellä tuotettua. Pyrimme myös remontoidessamme yksiköitä ja rakentaessamme uutta ottamaan huomioon ilmasto- ja ympäristövaikutukset. Olemme muun muassa ottaneet käyttöön energiatehokkaat LED-valaisimet ja varustamme yhä useamman myymälän kylmäkaapit suljettavilla ovilla ja useamman toimipaikkamme katolla komeilee aurinkopaneeleja. Tämä on vain pieni osa vastuullisuustyöstämme toimialueemme hyväksi. Voit lukea lisää kalenteristamme.

 

Itse kalenteri on toteutettu vastuullisella tavalla ja sille onkin myönnetty avainlippumerkki. Se on valmistettu kokonaan Suomessa ja suomalaiselle paperille.

 

Mukavia hetkiä kanssamme myös vuonna 2022!