Ruoan verkkokaupan suosio kasvaa. Nyt voit tilata myös alkoholituotteita Prisman Kauppakassi-palvelusta


15.9.2020

Ruoan ostaminen verkkokaupasta on tasaiseen tahtiin lisääntynyt. Se on myös huomattu Kirkkonummen Prismassa. Viikolla 39 verkkokaupan tuotevalikoima täydentyy alkoholijuomilla. Tuotteita voi tilata foodie.fi-sovelluksen kautta ja noutaa Prisman Kauppakassin noutopisteestä kello 9 ja 21 välillä. Kotiinkuljetuksen yhteydessä ei näitä tuotteita voi tilata.

– Meillä on verkkokaupan ostosten määrä koko ajan tasaisesti kasvanut ja keväällä koronan myötä verkkokaupan kapasiteetti ei alussa ihan riittänyt vastaamaan kysyntää. Onneksi tilanne tasaantui ja pystyimme toimittamaan tilauksia melko ripeässä tahdissa. Ruuhkaisimman ajan päätyttyä voidaan kuitenkin nähdä, että asiakkaat yhä enemmän tilaavat ostoksiansa verkkokaupasta. Verkkokaupan tuotevalikoima on laaja ja 21. syyskuuta alkaen alkoholijuomat kuuluvat myös valikoimiin. Valikoimamuutokseen liittyen asiakkaiden tulee huomioida muutamia seikkoja tehdessään tilausta, joka sisältää alkoholituotteita. Tuotteita ei voi sisällyttää kotiinkuljetusta vaativiin tilauksiin, ainoastaan noutaa Prisman noutolokeroista. Ostosten noutajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt ja kaikkien henkilöllisyys tarkistetaan. Alkoholituotteiden noutaminen lokeroista on mahdollista ainoastaan kello 9.00 ja 21.00 välisenä aikana, sanoo Prismajohtaja Jan Lundmark.

Foodie.fi-sovellus on koko S-ryhmän yhteinen verkkokauppapohja, josta tuotteet on helppo poimia ostoskoriin ja noutaa lähimmästä kaupasta, josta löytyy noutopiste, tai tilata ovelle kotiinkuljetuksella. Tuotevalikoimamuutoksen yhteydessä on hyvä noudattaa seuraava ohjeistusta, jotta tilauksen tekeminen ja noutaminen sujuu jouhevasti:

  1. Tee tilaus osoitteessa foodie.fi/kirkkonummi.
  2. Huomioi, että mikäli tilaat alkoholituotteita, voi niitä noutaa ja luovuttaa ainoastaan aikavälillä 09.00–21.00, joten tilaus tulee tehdä sellaiseen aikaikkunaan, joka on tuon aikavälin sisällä.
  3. Kotiinkuljetukseen ei voi tilata alkoholituotteita.
  4. Kun noudat tilauksen, joka sisältää alkoholituotteita, niin sinulta tarkistetaan ikä. Syötä lokerokoodi, kun saavut hakemaan tilaustasi. Odota henkilökuntaa, joka tulee tarkistamaan ikäsi. Saat tämän jälkeen ostoksistasi kuitin ja toimitusvahvistuksen sekä sähköpostiisi että paperisena myyjän antamana. Huomioi siis, että et saa toimitusvahvistusta ennen kuin noutajan ikä on tarkistettu noudon yhteydessä. Myös toinen henkilö kuin tilaaja voi noutaa tilauksen.

Mikäli tilauksen noutaja ei ole yli 18-vuotias, on päihtynyt tai on syytä epäillä välitystä, alkoholituotteita ei luovuteta, vaan ne poistetaan tilauksesta.