Roosa nauha 2023 on nyt myynnissä Varuboden-Oslan toimipaikoissa


Syöpäsäätiön vuotuinen Roosa nauha -keräys käynnistyy tänään 21. syyskuuta, ja Roosa nauhat ovat nyt myynnissä kaikissa Varuboden-Oslan ruokakaupoissa sekä ABC-liikennemyymälöissä ja Porvoon Sokoksessa. Nauhojen tuotto tilitetään kokonaisuudessaan keräystä järjestävälle Syöpäsäätiölle. Myynnissä on myös monia muita kampanjatuotteita, joilla tuetaan suomalaista syöpätutkimusta.

21.9.2023

Uudet Roosa nauhat ovat tänään tulleet myyntiin Varuboden-Oslan kauppoihin. 5 euroa maksavien Roosa nauhojen tuotto tilitetään kokonaisuudessaan keräystä järjestävälle Syöpäsäätiölle. Myynnissä on myös Roosa nauha -rannekkeita sekä muita kampanjatuotteita, joiden myyntihinnasta osa lahjoitetaan säätiölle. Tuotteet ovat myynnissä marraskuun loppuun asti.

Ensimmäistä kertaa ruokakaupoissamme on myynnissä myös Roosa nauha -teemaisia ruusuja ja kukkakimppuja. Jokaisesta myydystä kimpusta lahjoitetaan 20 senttiä keräykseen. Ruusut ovat myynnissä ruokakauppojen lisäksi myös Varuboden-Oslan ABC-liikennemyymälöissä.

Roosa nauha -kampanjalla tuetaan kaikkien syöpien tutkimusta Suomessa, ja viime vuonna Roosa nauha -keräys tuottikin ennätykselliset 5 miljoonaa euroa. Syöpäsäätiön tukemana suomalaiset syöpätutkijat ovat tehneet merkittäviä tutkimuslöytöjä, jotka ovat johtaneet uusiin hoitoihin. Tutkimusta on tärkeää tehdä Suomessa, sillä tutkimusryhmien tuottamaa tietoa voidaan nopeasti soveltaa potilaiden hoitoon sairaaloissa, ja suomalaisilla on oma geeniperimänsä. Vuoden 2023 kampanjan teemana on erityisesti lasten syövät.

Tämän vuoden Roosa nauhan ovat suunnitelleet Apulanta-yhtyeen Toni ja Sipe. Nauhassa käytetty farkkukangas symboloi yhteistä rintamaa ja kapinaa, jossa voittajana on elämä. Aiempina vuosina suunnittelijoina ovat toimineet muun muassa Juha Tapio, Eva Wahlström ja viimeisimpänä Maria Veitola.

Monta tapaa osallistua keräykseen

Helpoiten Roosa nauha -keräystä voi tukea ostamalla nauhan, joka maksaa 5 euroa. Nauhojen tuotto tilitetään kokonaisuudessaan Syöpäsäätiölle. Nauhoja myyvät kaikki osuuskauppamme S-marketit, Salet ja ABC-liikennemyymälät sekä Prisma ja Sokos. Osallistua voi myös perustamalla oman keräyspotin, tekemällä kertalahjoituksen tai ostamalla Roosa nauha -yhteistyökumppaneiden tuotteita.

Syöpätutkimusta voi tukea myös ostamalla myynnissä olevia Roosa nauha -kampanjatuotteita. Uutuutena S-ryhmän kaupoissa on myynnissä Roosa nauha -kukkia.

Suoran lahjoituksen keräykseen voi tehdä MobilePayllä tai tilisiirrolla. Lue lisää Roosa nauha -keräyksestä ja Tonin ja Sipen suunnittelemasta tämän vuoden Roosa nauhasta: Roosa nauha 2023 – Tutustu keräykseen! (syopasaatio.fi)