Porvoon Näsin S-marketin ruokatorilla tapahtuu – ravintolatason makuelämykset nyt helposti myös kotikeittiöön

S-market Näsin ruokatorilla lanseerataan 28. huhtikuuta uusi konsepti, joka tuo mukanaan ravintolatasoiset annokset, jotka asiakas voi ostaa mukaansa ja vain lämmittää ja nostaa esille kotona. Reseptiikasta ja suunnittelusta vastaa ruoka-alan yrittäjä ja kokki, Jaakko Impiö, joka on myös ammentanut oppejaan Ranskassa, maailman parhaimmaksi valitussa ravintolassa. Laadukkaista raaka-aineista valmistetut maukkaat annokset helpottavat arjen kiireessä.

28.4.2021

Hyvin suunniteltu puoliksi tehty

Arjen kiireessä moni tuskailee ruokahuollon kanssa. Suunnittelu, oikeiden raaka-aineiden löytäminen ja lopulta valmistaminen haukkaavat ison osan vapaa-ajasta. Tämän ajatuksen pohjalta on myös S-market Näsin ruokatorin uusi konsepti, Huippukokin arkiruokaa, syntynyt. Huhtikuun 28. päivästä alkaen ruokatorilta voi ostaa Jaakko Impiön resepteillä valmistettuja annoksia.

– Halusimme tuoda jotakin uutta ruokatorillemme, ja samalla vastata asiakkaiden toiveisiin arjen helpotuksesta. Johtavana ajatuksena oli helppo ja nopea arkiruoka maukkailla komponenteilla yhdistettynä, sanoo Varuboden-Oslan aluepäällikkö Beatrice Gustafsson-Itkonen.

Annokset valmistetaan laadukkaista raaka-aineista ja pyritään myös suosimaan paikallisia tuottajia. Esimerkiksi Malmgårdin kartanon tuotteista on viljariisiä käytetty menyyssä. Kausiajattelu näkyy vuorostaan vihannesten ja juuresten osalta. Annoksen maut ovat kansainvälisiä ja tavoitteena onkin luoda uusia makuelämyksiä. Valmistustekniikat ovat yksinkertaisia ja annokset ovat helppo vain asetella lautaselle lämmittämisen jälkeen.

Kahden ruokalajin menyy

S-market Näsin ruokatorille tulee myyntiin erilaisia vaihtuvia menyitä. Menyyt koostuvat alkukeitosta ja pääruoasta lisukkeineen. Annosten ostaminen erikseen on myös mahdollista. Jaakko Impiö vastaa annosten suunnittelusta. Tulossa on monta herkullista keittoa kuten esimerkiksi marokkolaisittain maustettu porkkanakeitto, erilaisia kasvislisäkkeitä sekä kala- ja kanaruokia, jotka maustuvat eri maiden keittiöiden mukaan. Koska annokset ovat kevyttä lämmitystä tai paistamista vaille valmiita, asiakas pääsee kotona nauttimaan ruoanlaiton parhaasta osasta, eli esillepanosta, jota varten Impiön yritys, Tastery, on tuottanut ohjevideoitakin.

– Halusimme antaa helppoja ja hauskoja ideoita siihen, kuinka annoksen voi viimeistellä vähän niin kuin ravintolassa. Yhteistyö S-market Näsin kanssa on myös aivan loistava tapa tuoda ravintolatasoiset annokset helposti asiakkaiden saataville. Valmisruokien kategoriassa on tilaa erilaiselle, rohkeasti ympärimaailmaa seikkailevalle ruokakokemukselle, Impiö kertoo.

 Juuri sopivasti ennen vappua, keskiviikosta 28. huhtikuuta alkaen S-market Näsin ruokatorilta voi ostaa mukaansa helpot ”Huippukokin arkiruoka”-annokset. Mitäpä jos herkuttelisit helposti jo vappuna.

”Ruokatorilla tapahtuu, tule katsomaan!”

 

Lue lisää annoksista