Osuuskaupan ravintolat ja kahvilat palvelevat taas asiakkaitaan tuttuun tapaan 19.4.2021 alkaen

Poikkeusolojen myötä Varuboden-Oslan ravintoloiden ja ABC-asemien ravintoloiden asiakastilat ovat olleet suljettuina asiakkailta nyt yli kuukauden verran. Ruoka-annoksia on tänä aikana myyty take away -periaatteella. Nyt voidaan kuitenkin jo palata kohti normaalimpia toimintaa ja maanantaista 19.4.2021 alkaen ABC-asemilla ja Porvoon Rossossa voi taas ruokailla paikan päällä. Coffee House Porvoo avaa ovensa asiakkaille maanantaina 26.4.2021.

16.4.2021

Maanantaista 19.4.2021 alkaen osuuskauppamme ABC-asemilla ja voi taas ruokailla paikan päällä. Varuboden-Oslan asemat ABC Kuninkaantie, Karjaa ja Pickala ovat koko poikkeusajan palvelleet asiakkaita mahdollisimman laajasti, joten siirtymä normaalimpaan arkeen sujuu jouhevasti.

Myös Porvoon Rosso-ravintolassa voi syödä paikan päällä maanantaista lähtien, ja Coffee House -kahvila avataan asiakkaille jälleen 26.4.2021. Poikkeusaikana syntyneitä palveluita jatketaan myös rajoitusten kevennettyä. Noutoruokaa saa jatkossakin sekä ABC-asemilta että Rossosta.

Kaikissa toimipaikoissamme kiinnitämme edelleen erityistä huomiota turvalliseen asiointiin ja tehostettuun hygieniaan. Ravintolasaleissa noudatamme myös turvavälisääntöjä, joten paikan päällä voi ruokailla turvallisesti.

 

Toimipaikkojemme aukioloajat löydät täältä:

Rosso Porvoon aukioloajat

Coffee House Porvoon aukioloajat

ABC-asemien aukioloajat