Mikko Ala-Huikku valittu Varuboden-Oslan kiinteistöjohtajaksi


8.2.2022

Mikko Ala-Huikku on valittu osuuskauppa Varuboden-Oslan kiinteistöjohtajaksi. Hän toimii tällä hetkellä toimialajohtajana Varuboden-Oslassa vastuualueinaan ABC-, käyttötavarakauppa- ja ravintolatoimialat. Mikko Ala-Huikku tuli Varuboden-Oslaan 2014, ja työskenteli ennen sitä useamman vuoden Pietarissa, jossa hän oli mukana kehittämässä sekä S-ryhmän hotellitoimintaa että marketkauppaa.

– Mikolla on pitkä kokemus niin S-ryhmästä kuin Varuboden-Oslasta, ja on nykyisessä tehtävässään toimialajohtajana ja johtoryhmän jäsenenä osoittanut, että hän on vahva johtaja ja kehittäjä. Me Varuboden-Oslassa panostamme henkilökunnan osaamisen kehittämiseen ja sitä kautta vapautuukin uusia uramahdollisuuksia, on hienoa, että nyt myös johtoryhmämme jäsen siirtyy itselleen uudelle vastuualueelle ja näyttää siten esimerkkiä. Olen todella iloinen siitä, että saamme nyt Mikon taidot käyttöön kiinteistöjohtamisessa, toimitusjohtaja Mathias Kivikoski toteaa.

Mikko Ala-Huikku aloittaa uudessa tehtävässään viimeistän lokakuun alussa, jolloin nykyinen kehitysjohtaja Jukka Pöyhönen ja yritysinfrajohtaja Anne Grundström jäävät eläkkeelle. Uudessa tehtävässään Mikko Ala-Huikku vastaa sekä kiinteistökehityksestä että kiinteistöhuollosta.