Marraskuun toisena sunnuntaina vietämme taas isien oma juhlapäivä – osuuskaupastamme lahjat ja tarjoilut Isänpäivään


Isänpäivää vietetään perinteisesti marraskuun toisena sunnuntaina. Päivän viettoon kuuluu yhdessäoloa, hyvää ruokaa, pieniä lahjoja ja usein myös lasten tekemät kortit. Osuuskauppamme toimipaikosta löydät paljon lahjaideoita, raaka-aineita maistuviin herkkuihin tai valmiit tarjottavat, jos haluat viettää laatuaikaa kokkailun sijaan. Porvoossa ravintola Rosso palvelee, jos haluat tarjota ihania italialaisia herkkuja isälle. ABC-liikenneasemiemme ravintoloistakin löytyy herkullisia annoksia, jos et itse jaksa valmistaa tarjottavia.

8.11.2022

Tänä vuonna isänpäivää vietetään sunnuntaina 13.11. Isänpäivän juuret juontavat Yhdysvaltoihin ja Suomessa päivää on juhlittu 1970-luvulta alkaen. Isänpäivänä yhdessäolo on pääasiassa, joten laittakaa ruokaa, syökää ja nauttikaa päivästä yhdessä. Vaikka isällä olisi jo kaikkea, hänellä ei kuitenkaan koskaan ole liikaa yhteisiä ja maukkaita hetkiä koko perheen kesken. Valmista isän lempiherkkuja itse – tai oikaise hieman valmiilla herkuilla.

Osuuskauppamme S-marketeista, Sale-kaupoista, Prismasta sekä ABC-asemien marketeista löydät laajan valikoiman ruokia ja raaka-aineita herkutteluun. Kaikki kaupat palvelevat myös sunnuntaina, joten viime hetken ostoksetkin saa kätevästi hoidettua. Jos haluat vain nauttia hyvästä ruoasta, etkä seistä hellan ääressä niin voit vaikka hankkia kaikki ruoat myös valmiina Ruokatoreiltamme. Osuuskaupallamme on yhdeksän Ruokatoria S-markettiemme yhteydessä. Ruokatoreiltamme löydät niin alku- ja pääruoat kuin jälkiruoatkin valmiina, tai kattavan valikoiman raaka-aineita, jos ajatuksissa on itse loihtia isänpäivän tarjoilut.

Välillä on mukava myös istahtaa valmiiseen pöytään ja nauttia muiden tekemästä ruoasta. Ravintola Rosson listalta löytyy maistuvia annoksia perheen jokaiselle ja pienemmätkin lapset viihtyvät, kun voivat viettää aikaa leikkinurkkauksessa ruokaa odotellessa. ABC-liikenneasemien ravintolat palvelevat myös asiakkaita isänpäivänä normaalisti.

Isää on mukava muistaa pienellä lahjalla, ja Sokos Porvoo sekä Kirkkonummen Prisma ovatkin nostaneet esiin monia hyviä lahjavinkkejä isänpäivän kunniaksi. Kannattaa suunnatta tänne, jos ei vielä oikein tiedä mitä lahjapakettiin on sujauttamassa.

 

Tässä muutama lahjavinkki isänpäivään:

Ihanaa isänpäivää kaikille isille!