HSL:n matkalippuja nyt noin 200 Varuboden-Oslan ja HOK-Elannon myymälästä


4.9.2020

HSL-matkalippujen ostaminen kauppareissun yhteydessä on vuosi toisensa jälkeen ollut yksi toivotuimpia lisäpalveluita alueen osuuskaupoissa. Elokuussa HSL-toimialueella sekä HOK-Elanto että Varuboden-Osla saivat päätökseen kassajärjestelmän muutoksen, joka mahdollistaa lippujen myynnin ja lataamisen osuuskauppojen myymälöissä.

HOK-Elannon toimialueella HSL-lipputuotteita saa nyt noin kahdestasadasta marketkaupan toimipaikasta (Alepat, S-marketit, Prismat ja Food Market Herkut). Toimipisteverkosto kasvoi elokuussa aiempaan nähden lähes nelinkertaiseksi.

Varuboden-Oslan alueella palvelu on tällä hetkellä saatavissa viidestä toimipaikasta Kirkkonummella, Kauniaisissa, Sipoossa ja Siuntiossa. Uusimpana toimipaikkana mukaan palveluun liittyy syyskuussa avattava S-market Masala.

– Olemme iloisia, että voimme helpottaa asiakkaan arkea tarjoamalla tämän tärkeäksi koetun lisäpalvelun kauppareissun yhteydessä yhä useammassa paikassa. Julkinen liikenne on tärkeä ja vastuullinen osa pääkaupunkiseudun sykkivää sydäntä, toteavat HOK-Elannon HSL-liiketoimintavastaava, ryhmäpäällikkö Marko Lumppio ja Varuboden-Oslan toimialajohtaja Bengt Vinberg yhdessä.

HSL:lle on tärkeää tarjota matkustajille helppokäyttöisiä ja arkea helpottavia tapoja hankkia matkustusoikeutta joukkoliikenteeseen. Matkakortin latausta varten asiakkaat saavat lähes 150 uutta toimipaikkaa, kun myyntiverkosto laajenee merkittävästi pääkaupunkiseudulla.