Coffee House Porvoon herkullinen vappukassi vappupäivän piknikille

Vappua on perinteisesti vietetty karnevaalitunnelmissa hyvän ruoan lomassa brunssilla tai piknikillä. Erilaiset suolaiset pikkupurtavat sekä salaatit ovat vappupöydän maistuvia herkkuja. Vappu on myös siman ja munkkien suurinta sesonkia. Tänä vuonna vietämme vielä vappua hieman poikkeuksellisissa olosuhteissa, mutta voimme kuitenkin juhlistaa sitä pienellä porukalla ihanien herkkujen äärellä. Osuuskauppamme kahvila Coffee House Porvoossa tuo vapuksi herkkukassin, jonka kanssa on helppoa, vaikka suunnistaa suoraan piknikille. Herkkukassit ovat tilattavissa 26.4.-30.4.

23.4.2021

Poimi vappukassi Coffee Housesta ja suuntaa keväiselle piknikille

Coffee House Porvoosta saa hankittua vappukassin, jos haluaa nauttia vapusta vaivattomasti. Kassista löytyy kattava lajitelma erilaisia vappuherkkuja yhdelle henkilölle ja sen hinta on 20 euroa.

– Coffee Housen kahvilatyöntekijöiden loihtima vappukassi sisältää pesto-kanawrapin, coissantin, munkkirinkilän, triplasuklaa-cookien, suklaakonvehteja, pähkinäsekoituksen ja juomaksi marjasmoothieta ja tuoremehua. Vapun rekvisiittaa ei ole unohdettu ja kassista löytyykin ilmapalloja ja serpentiiniä. Helppoa ja vaivatonta käydä poimimassa kassillinen herkkuja matkaan meiltä ja suunnata brunssille tai piknikille, sanoo Coffee House Porvoon ravintolapäällikkö Maria Lönnqvist.

Vappukassi tulee tilata ennakkoon 26.4.-30.4. Tilaukset lähetetään tekstiviestillä numeroon 010 765 9380 viimeistään 30.4 klo 15. Tekstiviestissä tulee ilmoittaa oma nimi, puhelinnumero ja tilausmäärä. Vappukassinsa voi joustavasti noutaa Coffee Housesta lauantaina 1.5 klo. 11-16 välisenä aikana.