Medarbetare som firat jobbjubilem belönades med VBO:s förtjänsttecken


Jobbjubilarerna belönades med VBO:s förtjänsttecken.

12.4.2024

På Varuboden-Oslas kontor firades i dag medarbetare som haft jobbjubileum. De VBO-anställda som var på plats har jobbat på VBO i 10, 20 eller till och med 40 år. Medarbetarna uppmärksammas för sin långa tjänstgöring med en penninggåva eller betald ledighet, och dessutom får de ett förtjänsttecken på en tillställning som ordnas årligen. Under det senaste året inföll jobbjubileum för 16 personer, varav 8 var på plats i dag.

De som firar jobbjubileum uppmärksammas på sin egen enhet med kaffe eller andra festligheter. I enlighet med traditionen som inleddes förra året bjöds alla som firat sitt jobbjubileum under det gångna året också in till en gemensam prisceremoni på Varuboden-Oslas kontor i Vanda. Efter festtalet av vd Mathias Kivikoski belönades jubilarerna med förtjänsttecken och sedan serverades det lunch.

Bland dem som belönas i dag har de längsta karriärerna redan varat i 40 år. De som har haft en lång och framstående karriär har mycket kunskap och kompetens, och de är en betydande resurs för handelslaget.

– Längden på karriärerna är en bra indikator på en trivsam arbetsplats, meningsfulla arbetsuppgifter och trevliga arbetskompisar. Varje enskild medarbetares bidrag är verkligen viktigt för hela handelslaget, säger personaldirektör Paula Pajunen.

Varma gratulationer till alla som firat jobbjubileum!