Vuoden 2024 Roosa nauha nyt kaupoissa


Syöpäsäätiön vuotuinen Roosa nauha -keräys käynnistyy tänään. Roosa nauhoja on nyt myynnissä kaikissa Varuboden-Oslan ruokakaupoissa, ABC-liikennemyymälöissä ja Porvoon Sokoksessa. Nauhojen tuotto tilitetään kokonaisuudessaan keräystä järjestävälle Syöpäsäätiölle. Myynnissä on myös monia muita kampanjatuotteita, joilla tuetaan suomalaista syöpätutkimusta.

19.9.2024

Uudet Roosa nauhat ovat tänään tulleet myyntiin Varuboden-Oslan kauppoihin. Viisi euroa maksavien Roosa nauhojen tuotto tilitetään kokonaisuudessaan keräystä järjestävälle Syöpäsäätiölle. Myynnissä on myös Roosa nauha -rannekkeita sekä muita kampanjatuotteita, joiden myyntihinnasta osa lahjoitetaan säätiölle. Tuotteet ovat myynnissä marraskuun loppuun asti.

Viime vuoden tapaan ruokakaupoissamme on myynnissä Roosa nauha -teemaisia ruusuja ja kukkakimppuja. Näiden lisäksi tämän vuoden uutena tuotteena myynnissä on Kotimaista-merkin Roosa nauha -tulilatva, joka on kasvatettu Suomessa. S-ryhmä lahjoittaa jokaisesta myydystä Roosa nauha -ruusukimpusta ja -kimpusta 20 senttiä sekä Roosa nauha -tulilatvasta 30 senttiä keräykseen. S-ryhmän omien kampanjatuotteiden lisäksi Roosa nauha -keräyksessä on mukana tuttuun tapaan myös tavarantoimittajien kumppanituotteita.

Roosa nauha -kampanjalla tuetaan kaikkien syöpien tutkimusta Suomessa. Syöpäsäätiön tukemana suomalaiset syöpätutkijat ovat tehneet merkittäviä tutkimuslöytöjä, jotka ovat johtaneet uusiin hoitoihin. Tutkimusta on tärkeää tehdä Suomessa, sillä suomalaisilla on oma geeniperimänsä, ja tutkimusryhmien tuottamaa tietoa voidaan nopeasti soveltaa potilaiden hoitoon sairaaloissa.

Tänä vuonna kampanjan teemana on keuhkosyövät ja kampanjan slogan on: Anna toivon elää. Vuoden 2024 Roosa nauhan on suunnitellut Vesterinen Yhtyeineen. Aiempina vuosina suunnittelijoina ovat toimineet muun muassa Eva Wahlström, Maria Veitola ja viimeisimpänä Apulanta-yhtyeen Toni ja Sipe.

Monta tapaa osallistua keräykseen

Helpoiten Roosa nauha -keräystä voi tukea ostamalla nauhan, joka maksaa viisi euroa. Nauhojen tuotto tilitetään kokonaisuudessaan Syöpäsäätiölle. Nauhoja myyvät kaikki osuuskauppamme S-marketit, Salet ja ABC-liikennemyymälät sekä Prisma ja Sokos. Osallistua voi myös perustamalla oman keräyspotin, tekemällä kertalahjoituksen tai ostamalla Roosa nauha -yhteistyökumppaneiden tuotteita.

Syöpätutkimusta voi tukea myös ostamalla myynnissä olevia Roosa nauha -kampanjatuotteita. Uutuutena S-ryhmän kaupoissa on myynnissä Roosa nauha -tulilatva.

Suoran lahjoituksen keräykseen voi tehdä MobilePayllä tai tilisiirrolla. Lue lisää Roosa nauha -keräyksestä ja Vesterisen Yhtyeineen suunnittelemasta tämän vuoden Roosa nauhasta: Roosa nauha 2024 – Tutustu keräykseen! (syopasaatio.fi)