Kesätyö

Hakuaika:

Hakuaika kesätöihin on päättynyt. Voit hakea Tutustu ja tienaa -harjoitteluun tai 2–4 viikon kesätyöjaksolle 31.3. asti.

Poikkeuksena Sale Lapinjärvelle ja Sale Liljendaliin johon vielä voit lähettää kesätyöhakemuksesi 27.3. asti. S-market Pohjaan voit vielä lähettää kesätyöhakemuksesi 31.3. asti.

Kenelle:

Sekä palvelualan osaajille että tulevaisuuden tähdille, joilla on aito innostus asiakaspalvelua kohtaan sekä halu työskennellä kesällä vähintään 2 kuukauden ajan. Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtäviin, mutta aiempi asiakaspalvelu- ja/tai ravintola-alantyökokemus ja -koulutus katsotaan eduksi. Työpäivien aikana kertyy runsaasti askelia ja nostettuja kiloja, joten hyvä fyysinen kunto helpottaa tehtävässä. Osuuskauppamme on kaksikielinen, ja siksi taito ja halu palvella asiakkaita sekä suomeksi että ruotsiksi nähdään etuna.

Työ sisältää ikärajavalvottavien tuotteiden myyntiä, jolloin täysi-ikäisyys vaaditaan / on etu. Voit kuitenkin hakea meille kesätöihin jo 17-vuotiaana erityisesti, jos opiskelet alaa (ravintola-ala tai kaupan ala). Nuoremmille tulevaisuuden tähdille tarjoamme 2-4 viikon kesätyöjaksoja.

Mitä:

Kesätöitä on tarjolla toimipaikoissamme koko toimialueellemme. Työskentely useammassa toimipaikassa on myös mahdollista. Työ sisältää toimialasta riippuen esimerkiksi kassa- ja hyllytystyötä, asiakaspalvelua ja ravintola-alan työtehtäviä.

Milloin:

Kesätyöt sijoittuvat ajalle 1.5.–30.9. tai sopimuksen mukaan.