Trevlig sysselsättning till sportlovet på Varuboden Arenan

Om en vecka kommer skolorna på vårt handelslags verksamhetsområde att njuta av ett välförtjänt sportlov. Vårt handelslag bjuder under fem dagar, 20.-24.2, möjlighet till att skrinna gratis på Varuboden Arenan i Kyrkslätt. Under ett par timmar per dag är det möjligt att skrinna runt på isen.

10.2.2023

Under sportlovsveckan, 20-24 februari kl.13-15, kan man skrinna gratis på Varuboden Arenan i Kyrkslätt. Vårt handelslag vill vara med och bjuda på aktiviteter för barnfamiljer under sportlovet. På tisdag och onsdag är också apan Apsi Apina på isen och övar piruetter. Apsi Apina påminner att alla ska ha lämplig utrustning och inte glömma hjälmen. Under de här evenemangen får inga klubbor tas med på isen.

Inom sitt eget verksamhetsområde, dvs. i östra och västra Nyland och på Åland, vill vårt handelslag vara starkt närvarande i de lokala aktörernas och människornas vardag. Vi delar ut cirka 200 000 euro per år genom sponsring till lokala aktörer inom idrott, kultur och social verksamhet. Gemensamt för all den verksamhet vi sponsrar är att verksamheten riktar sig till barn och unga på vårt handelslags område.

 

Trevligt sportlov!

Här hittar du mer infomartion om evenemanget.