Midsommarens delikatesser från S-market Näse – butiken betjänar dygnet runt före midsommar

Midsommaren är en av de brådaste helgerna i våra butiker och enligt tradition har torsdagen varit midsommarveckans brådaste dag. För att göra handlandet smidigare och minska antalet kunder som besöker butiken samtidigt, betjänar S-market Näse i Borgå dygnet runt före midsommaren 21–23.6.

20.6.2022

Våra matbutikers bredare öppettider i samband med helgdagar har underlättat kundernas butiksbesök och minskat kundmängden i butiken. Med längre öppettider kan man exempelvis jämna ut kundmängderna dagarna före helger. Kunderna kan bättre välja en tid när det är lämpligt för dem att gå och handla mat, när de kan fylla på kylskåpet under hela helgen. Om man vill undvika folkmassor lönar det sig att besöka butiken under de lugnaste timmarna på dygnet eller handla redan i god tid i början av veckan. Under midsommar håller ungefär hundra matbutiker i S-gruppen öppet dygnet runt. I vårt handelslag betjänar S-market Näse sina kunder den här midsommaren 21–23.6 dygnet runt, vilket ger flera alternativ att gå och handla.

S-market Näse har redan i god tid förberett sig för de längre öppettiderna under midsommaren med förhandsbeställningar så att det alla dagar finns tillräckligt med varor. Antalet leveransdagar för färskvaror har också ökat, och butiken får in varor under hela midsommarhelgen. Mattorgets delikatesser säljs inte dygnet runt, men Mattorget håller några timmar längre öppet på torsdag. På lördag och söndag är Mattorget stängt, men från det breda produktsortimentet i Näse S-market hittar man också då delikatesser av alla de slag att exempelvis lägga på grillen.

Våra andra enheters midsommaröppettider hittar du här.

Välkommen att midsommarhandla i S-market Näse i Borgå.