Handelslagets restauranger och caféer betjänar igen sina kunder från och med 19.4.2021

På grund av undantagsförhållandena har kundutrymmena på Varuboden-Oslas restauranger varit stängda för kunder nu i över en månads tid. Matportioner har under den här tiden sålts som hämtmat. Nu kan restaurangerna börja övergå till en normalare vardag och från och med måndag 19.4.2021 kan kunderna igen äta på plats på ABC-stationerna och Rosso Borgå. Coffee House Borgå öppnar sina dörrar för kunderna på måndag 26.4.2021.

16.4.2021

Från och med måndag 19.4.2021 kan man igen äta på plats på vårt handelslags ABC-stationer. Varuboden-Oslas stationer ABC Kungsvägen, Karis och Pickala har under hela undantagstillståndet betjänat kunderna så brett som möjligt, så övergången till en mer normal vardag går smidigt.

Också på restaurang Rosso i Borgå kan man äta på plats från och med måndag, och caféet Coffee House öppnas för kunderna igen 26.4.2021. De tjänster som har utvecklats under undantagstillståndet kvarstår, trots att restriktionerna nu lindras. Man får fortsättningsvis med sig hämtmat från både ABC-stationerna och från Rosso

På alla våra verksamhetsställen fäster vi fortsättningsvis särskild uppmärksamhet vid effektiverad hygien och andra säkerhetsåtgärder för att det ska vara tryggt för både kunder och personal. Vi följer också reglerna för säkerhetsavstånd i restaurangsalarna, så det är tryggt att också äta på plats.

 

Öppettiderna för våra verksamhetsställen hittar du här:

Rosso Borgås öppettider

Coffee House Borgås öppettider

ABC-stationernas öppettider