En del av Varuboden-Oslas Sale-butiker är med och firar Bybutiksdagen 12.6

Bybutiksdagen firas i hela landet alltid i juni. Evenemanget ordnas av Finlands Dagligvaruhandel rf. tillsammans med sina medlemsföretag, och grundidén är att påminna om betydelsen av närbutiker och -tjänster. I år firas Bybutiksdagen 12.6. Också en del av vårt handelslags Sale-butiker är med i evenemanget, men på grund av coronaläget ännu i år på webben.

11.6.2021

Vårt handelslag har ett omfattande nätverk av matbutiker på hela vårt verksamhetsområde, på den nyländska kusten och på Åland. De femton Sale-butiker som betjänar på vårt område är många kunders närbutiker, där en bekant personal ger inköpsupplevelsen mervärde. Utbudet i butikerna är rätt så omfattande och man lyssnar också noggrant till kunders önskemål. Varje vecka går butikerna igenom önskemål om sortimentet som kunderna har gett och utgående från dem tar man in nya produkter i butikens sortiment. I samband med butikernas renoveringar utför man också kundenkäter åt invånarna på området och ber dem berätta hur butikerna kunde förnyas för att kunna betjäna dem så bra som möjligt. Kundernas åsikter är mycket viktiga för utvecklingen av service och på basis av kundrespons har det installerats snabbkassor, tagits in mer hämtmat i sortimentet och ökats på andra tjänster som exempelvis paketautomater i butikerna. Butikerna har omformats till moderna närbutiker där det ska gå enkelt och snabbt att göra sina inköp.

På sommaren tryggar Varuboden-Oslas Sale-butiker servicen också för turister och sommargäster.

På Bybutiksdagen 12.6 kan du följa våra butiker på bland annat Facebook och Instagram med taggarna #TeeSeKylillä #MaalleAsumaan #AvoimetKylät #Kyläkauppapäivä. Dagen till ära har de butiker som deltar exempelvis olika produkterbjudanden och utlottningar.

Följande butiker i vårt handelslag är med på Bybutiksdagen:

 

Östra Nyland

Sale Lappträsk

Sale Liljendal

Sale Pukkila

Sale Borgnäs

Sale Askola

Sale Monby

Sale Huktis

 

Västra Nyland

Sale Hangö

Sale Tenala

 

Trevlig Bybutiksdag!