Varuboden-Oslan Sale-myymälöitä mukana viettämässä Kyläkauppapäivää 12.6

Kyläkauppapäivää vietetään valtakunnallisesti aina kesäkuussa. Päivittäistavarakauppa ry:n ja sen jäsenyritykset ovat tapahtuman takana ja perusajatuksena on muistuttaa lähikauppojen ja -palveluiden merkityksestä. Tänä vuonna Kyläkauppapäivää vietetään 12.6. Myös osa osuuskauppamme Sale-myymälöitä on tapahtumassa mukana, koronatilanteen takia vielä tänäkin vuonna terveysturvallisesti verkossa.

11.6.2021

Osuuskaupallamme on kattava ruokakauppaverkosto koko toimialueellamme, Uudenmaan rannikolla ja Ahvenanmaalla. Alueellamme palvelevat viisitoista Sale-myymälää ovat monen lähikauppoja, joissa tuttu henkilökunta antaa oman arvonsa ostokokemukselle. Myymälöiden tarjonta on varsin kattava ja asiakkaiden toiveita kuunnellaan myös herkällä korvalla. Asiakkaiden antamia valikoimatoiveita käydään kaupoissa läpi viikoittain ja useita uusia tuotteita tuodaan kaupan valikoimiin tämän perusteella. Kauppojen remonttien yhteydessä tehdään myös alueen asukkaille asiakaskyselyjä, siitä miten kauppoja voitaisiin uudistaa palvelemaan niin hyvin kuin mahdollista. Asiakkaiden näkemykset ovat hyvin tärkeitä palvelun kehitykselle, ja tämän myötä on moniin Sale-myymälöihin asennettu pikakassoja, otettu enemmän take away-tyyppistä ruokaa valikoimiin ja lisätty muita palveluita kuten pakettiautomaatteja. Myymälöistä onkin muodostunut nykyaikaisia lähikauppoja, joissa korostuu nopea ja helppo asiointi.

Kesällä osuuskauppamme Sale-kaupat myös takaavat matkailijoiden ja mökkiläisten palvelut.

Kyläkauppapäivänä 12.6 voi kauppojamme seurata muun muassa Facebookissa ja Instagramissa päivän tunnisteilla #TeeSeKylillä #MaalleAsumaan #AvoimetKylät #Kyläkauppapäivä. Päivän kunniaksi osallistuvilla kaupoilla on esimerkiksi erilaisia tuotetarjouksia ja arvontoja.

Osuuskauppamme seuraavat myymälät ovat mukana Kyläkauppapäivässä:

 

Itä-Uusimaa

Sale Lapinjärvi

Sale Liljendal

Sale Pukkila

Sale Pornainen

Sale Askola

Sale Monninkylä

Sale Huhtinen

 

Länsi-Uusimaa

Sale Hanko

Sale Tenhola

 

Hyvää Kyläkauppapäivää!