Pohjan S-market remontoidaan loppusyksystä

8.10.2020

Osuuskauppa Varuboden-Oslan S-market-myymälöitä uusitaan vuosina 2020–2021. Seuraavana vuorossa on Pohjan S-market, jota remontoidaan loppusyksyn aikana. Kyse ei ole pelkästään pienestä pintaremontista, vaan samalla uusitaan myös myymälän kalustoa.
– Remontin yhteydessä kylmäkalusteet vaihdetaan ja tilalle saadaan energiatehokkaammat ja ympäristöystävällisemmät laitteet. Tämän lisäksi talotekniikkaan tullaan tekemään energiataloudellisuutta tukevia uudistuksia, kertoo osuuskauppa Varuboden-Oslan kehitysjohtaja Jukka Pöyhönen.
Remontin yhteydessä tarkistetaan myös myymälän valikoimaa, ja asiakkaat voivat kertoa toiveistaan lokakuun alussa tehtävässä kyselyssä.
– Meille asiakkaiden mielipide on ensiarvoisen tärkeä. Siksi tulemme tekemään kaksi eri kyselyä – toinen on suunnattu asiakasomistajillemme, ja he saavat linkin kyselyyn sähköpostiinsa, myymäläpäällikkö Maria Norrman kertoo. Sen lisäksi avaamme myös kyselyn, joka on avoin kaikille asiakkaillemme. Toivomme, että saamme runsaasti vastauksia, jotta voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin.
Koska myymälässä uusitaan kylmälaitteisto, niin myymälä tulee olemaan suljettuna muutaman viikon marraskuussa. Varuboden-Osla tarjoaa asiakkailleen bussikuljetuksen S-market Karjaalle myymälän ollessa suljettu.