Osuuskauppamme kiittää asiakasomistajiaan – Bonus Tuplana 1.– 4.12. välisenä aikana

Bonus on osuuskaupan tapa palkita asiakasomistajiaan ja tämä on yksi tärkeimpiä syitä kuulua osuuskauppaan. Vuonna 2022 olemme maksaneet Bonusta noin 9 miljoonaa euroa ostoksista osuuskauppamme yksiköissä. Haluamme näin joulun alla kiittää asiakasomistajiamme ja maksamme 1.– 4.12.2022 meidän toimipaikoissamme tehdyistä ostoksista Bonusta kaksin verroin. Voit siis jouluostoksistasi saada Bonusta jopa 10 %.

28.11.2022

Bonus on rahaa takaisin ostoistasi – joulukuun alussa jopa tuplana

Bonus, eli ostohyvitys on etu, jonka saat asiakasomistajana kaikista S-ryhmän ja yhteistyökumppaneiden bonustoimipaikoista. Bonusprosentin suuruuden määrää asiakasomistajatalouden kuluneen kuukauden aikana S-ryhmän tai sen yhteistyökumppaneilta tehtyjen bonusostojen yhteenlaskettu loppusumma. Bonus tuplana on määräaikainen kampanjaetu, jossa kampanjassa mukana olevat toimipaikkamme maksavat Bonuksen kaksinkertaisena. Kampanjaostot kirjataan bonusostoihin sellaisenaan, mutta niistä kertyvä Bonus maksetaan tuplana. Etu koskee vain kampanjan aikana kampanjatoimipaikoissamme tehtyjä ostoja. Osuuskaupassamme Bonuksen saa kampanja-aikana tuplana kaikista ostoista, mutta tuplabonusta ei kuitenkaan myönnetä ABC-asemien tankkauksista eikä sähköautojen latauksesta.

Keskittäminen kannattaa, koska mitä enemmän teet ostoksia osuuskauppaasi, sen enemmän saat hyötyä edullisten hintojen, alennusten ja Bonuksen myötä. Maksaessasi S-Etukortilla saat Bonusten lisäksi myös maksutapaetua. Ja mikä parasta Bonus on ihka oikeaa rahaa, jonka voit käyttää oman mielesi mukaan. Bonuksilla voit esimerkiksi kartuttaa lomakassaa tai säästää kodin isompiin hankintoihin tai remontteihin. Bonukset maksetaan asiakasomistajien tileille viimeistään kuukauden 10. päivä.

Tuplasti takaisin

Maailmantilanne ja sen myötä kallistuneet hinnat aiheuttavat monissa perheissä taloudellista huolta, joka myös vaikuttaa joulun viettoon. Joulupöydän tarjottavat ja lahjahankinnat tehdään harkiten ja käytössä on ehkä pienempi budjetti kuin aikaisempina vuosina. Me osuuskauppana haluamme auttaa alueellamme ja reagoida aikaan. Osuuskauppamme tulos antaa vaikeana aikana myöten ylimääräiselle palkitsemiselle, joka toteutetaan nyt näin joulun alla.  Bonus tuplana on merkittävä etu, jota kannattaa käyttää hyödyksi jouluun liittyvien hankintojen osalta.

Bonus tuplana -kampanjaostojen bonusprosentti määräytyy koko kuukauden bonusostojesi mukaan. Jos kaikki kuukausiostosi oikeuttavat 5 %:n Bonuksen, saat kampanja-aikana kampanjaan kuuluvista toimipaikoista tehdyistä ostoista 10 % Bonusta. 

Bonus tuplana kirjautuu automaattisesti ja se maksetaan normaalin Bonuksen mukana. Bonuskertymää on helppoa seurata S-mobiilista.