Huippuetuja S-mobiilissa Omistajan tilipäivänä 10.12.!

Bonukset kilahtaa tilille taas kuun 10. päivä! Muista samalla hyödyntää myös huikeat mobiiliedut.

8.12.2023

Prisma Kirkkonummi

Tällä kupongilla saat yhdestä käyttötavaratuotteesta -10 %. Koskee normaalihintaisia tuotteita. Yksi alennus/etukuponki. Ei koske päivittäistavaroita, kukkia, kosmetiikkaa, luontais- ja hygieniatuotteita, kynttilöitä, siivousvälineitä ja -tarvikkeita, wc- ja talouspapereita, sanoma- ja aikakauslehtiä, postimerkkejä. Kuponki voimassa ainoastaan sunnuntaina 10.12.2023. Ei voi hyödyntää itsepalvelukassalla. Kuvan tuotteet suuntaa antavia.

 

Sokos Porvoo

Tällä kupongilla saat -10 % miesten kosmetiikkatuotteista, tuoksuista ja aluspukeutumisesta (alushousut, bokserit, pitkät kalsarit, kerrastot ja sukat) Koskee normaalihintaisia tuotteita. Ei koske yöasuja eikä kylpytakkeja. Yksi kertaostos/etukuponki. Kuponki voimassa ainoastaan perjantaina 10.11.2023.

 

S-Bloom Porvoo

Tällä kupongilla saat leikkoamarylliksen hintaan 10 euroa. Yksi kertaostos/etukuponki. Kuponki voimassa ainoastaan sunnuntaina 10.12.2023.

 

Rosso Porvoo

Tällä etukupongilla yksi pasta-annos listalta 10 euroa (norm. 18,90–23,50). Yksi annos/etukuponki. Kuponki voimassa ainoastaan sunnuntaina 10.12.2023.

 

Bacaro Doppio Porvoo

Tällä kupongilla kaksi makeaa tuotetta yhden hinnalla. Tarjoamme edullisemman. Yksi etu/etukuponki. Kuponki voimassa ainoastaan sunnuntaina 10.12.2023.

 

ABC Kuninkaantie (Loviisa), ABC Pickala (Siuntio) ja ABC Karjaa

Tällä kupongilla Kebabc! 10 €. Yksi Kebabc/etukuponki. Kuponki voimassa ainoastaan perjantaina 10.11.2023.

 

 

Edut läheltäsi kätevästi S-mobiililla

Lataa S-mobiili ja voit seurata Bonuksesi karttumista, hoitaa pankki- ja vakuutusasioita, tarkastella kuitteja, siirtää rahaa, hyödyntää etuja ja löytää lähimmät myymälät.

Lataa App storesta.     Lataa Google Playsta

 

Usein kysytyt kysynykset

Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin liittyen S-mobiilissa